Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tim rozpletanim mas pravdu na srog se ................
urcite presad ty dve kytky do samostatnych kvetinacu, protoze az ukazi pohlavi tak budes rozpletat
to ,ze mas 70 w neznamena ,ze to budes ojebavat , kazdy wat se pocita tak nebud linej a presad to jinak si zjistim kde bydlis a prijedu ti naplacat na zadek
az si me rozesmal...problem je v tom,ze podstava skrine ma rozmery 28X29cm,coz je hrozne malo.mohl bych tam dat 2 ctvercove kvetinace s hranou 16 a dva s hranou 9..takze bych mohl ve skrini nechat jen 4 kytky, to znamena ze bych musel 4 kytky dat pryc...a to je mi lito..myslite ze ty kvetinace s hranami 16 a 9 jsou dost velke na to, aby v nich byla kytka az do sklizne?me pripadaji DOST male...
no osem rastlin na takyto priestor je urcite vela....
ja by som na tvojom mieste vybral dve najkrajsie rastliny ktore by som nechal v boxe a ostatne supol za okno... vid kvasimodov thread
"Pestovanie na okne jednoducho a lacno" v Indoor pestovani
takto by som to riesil asi ja...
vyresim to asi nasledovne.zatim to necham v tecech malych kvetinacich(to neznamena,ze jsem liny!)az ukazou pohlavi, vyberu 3-4 nejpeknejsi a presadim je..zbytek dam za okno..koupil jsem kvetinac prumeru 26, objem asi 8l,takze je to presne do velikosti skrine.myslim, ze by to na 3-4 kytky mohlo stacit,ne?????
no vela toho potom nenasusis, ked to vsetko budes mat v jednom kvetinaci... prepletu sa korene, a to si myslim, ze rastlinky velmi neoblubuju... a celkovo 8L zemini neni bohvieco... ale kazdopadne neides OUT takze nieco by si vypestovat mal... drzim palce
A ještě k těm dvěma rostlinám co máš v tom jednom květináči. Když bude jedna z nich samec tak ji už nevythneš i s kořenovým balem ale max. ji ustřihneš a ty kořeny co tam necháž začnou časem hnít a to tý druhý kytce moc dobře dělat nebude..