Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosím vás přelouskli by jste mi to někdo do angličtiny...??
Dobrý den,
dne 14.9.2007 jsem u vás učinil objednávku semen misty a jock horor.Dne 15.9.2007 jste mi potvrdili zaplacení a odeslání objednávky.Do dnes tj. "sem písnu pak datum"mi nic nepřišlo.Prosím o sjednání nápravy.Bud to mnou zaplacenou objednávku okamžitě přepošlete,nebo odkažte mnou zaplacené peníze (45 euro) na můj účet.Upozorňuji vás,že jsem stálým členem největšího webu v české republice,zabývajícího se pěstováním konopí-GROWER.CZ a již několikrát jsem zde na Vás zaslechl kritiku, týkající se nedoručení semen.Pokud nesplníte mnou zadané podmínky(a nezvolíte ani jednu ze 2 možností na kteru mám nárok), k této kritice se připojím a garantuji Vám,že odradím od koupi každého člověka,který bude mít o semínka od vás zájem.
Děkuji za kladné vyřízení.
trochu vydírání,ale o svý prachy přijít,kvuli nějakejm nespolehlivejm čůrákům, fakt nechci.. díky za pomoct groweři..
14.11.2007 jsem u vás učinil objednávku semen misty a jock horor.Dne 15.11.2007
mám takovej dojem že dnes je 13.11.2007 pokud zítra uděláš objednávku, pozítří ti to potvrděj... taky bych byl nasranej kdybych je dneska ještě od nich neměl