Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Akce Jock Horor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

prosím vás přelouskli by jste mi to někdo do angličtiny...??

Dobrý den,
dne 14.9.2007 jsem u vás učinil objednávku semen misty a jock horor.Dne 15.9.2007 jste mi potvrdili zaplacení a odeslání objednávky.Do dnes tj. "sem písnu pak datum"mi nic nepřišlo.Prosím o sjednání nápravy.Bud to mnou zaplacenou objednávku okamžitě přepošlete,nebo odkažte mnou zaplacené peníze (45 euro) na můj účet.Upozorňuji vás,že jsem stálým členem největšího webu v české republice,zabývajícího se pěstováním konopí-GROWER.CZ a již několikrát jsem zde na Vás zaslechl kritiku, týkající se nedoručení semen.Pokud nesplníte mnou zadané podmínky(a nezvolíte ani jednu ze 2 možností na kteru mám nárok), k této kritice se připojím a garantuji Vám,že odradím od koupi každého člověka,který bude mít o semínka od vás zájem.

Děkuji za kladné vyřízení.

trochu vydírání,ale o svý prachy přijít,kvuli nějakejm nespolehlivejm čůrákům, fakt nechci.. díky za pomoct groweři..

Naposledy upravil 13-11-2007 v 13:37 PM

Old Post 12-11-2007 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
14.11.2007 jsem u vás učinil objednávku semen misty a jock horor.Dne 15.11.2007

mám takovej dojem že dnes je 13.11.2007 pokud zítra uděláš objednávku, pozítří ti to potvrděj... taky bych byl nasranej kdybych je dneska ještě od nich neměl

Old Post 13-11-2007 v 08:12 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

jasan už je to ok...právě 2 měsíce

Old Post 13-11-2007 v 13:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
outdoorista
Stálý Člen

Karma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% PěstitelskáKarma uživatele outdoorista - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Mno,tento out jsem jel Jacka Herera f1 od Sensi Seeds a příští out jedu toho Jocka Horora od Nirvany,uvidíme jak se budou lišit

Herb is the healing of a nation...

Outdoor 06-OB,Fialka,a jiné....
Outdoor 07-Papaya,JH,a jiné...
Outdoor 08-OB,JH,GWS,DP,AK,a jiné...
Outdoor 09-JH,OBxJH,CHxBB,DP,A,a jiné...
600W - Organically grown plants...
Nestabilní odrůdy
Bodies

Old Post 17-12-2007 v 08:03 AM
outdoorista je offline   Profil uživatele outdoorista   Find more posts by outdoorista   Foto galerie člena outdoorista   Click here to Send outdoorista a Private Message   Add outdoorista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás