Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mamrd ses ty.kdybys radsi mlcel ty vole a nevyjadroval se uz k tomu.takhle me jen provokujes k tomu abych ti zavaril jeste vic.uznat chybu a omluvit se vsem se ti asi prici co?
Jeho svaly boli z ocele, ruka ako delo. Uuuuu bola som viac mokrá ako Adela ktorá býva vždy najviac mokrá, jeho pach spotených pazúch privádzal moje bradavky k tancu tanga...... OT že?
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Nevím o co ti jde, ale já jsem tady na groweru nikdy před tím nebyl a na 100% jsem nikoho neokradl... seeds si sháním sám od příbuzného z holandska takže těžko jsem tě mohl okrást!!!
citace:
Původní příspěvek od benji chaouat sorry kamo ,ale nedalo mi to.strasne me irituje to ,ze nesnasis corkare.pred casem jsi okradl ty me a to o dost hodnotny seeds.pro me je to jen varovani ,abych si daval na takovy zmrdy vetsi pozor.ty ses bohuzel zaradil mezi corkare.
zdar,spatne jsi to pochopil.to nebylo pro tebe ,ale pro zakladatele tohoto threadu.vyjadroval se k lidem ,kteri pro sve obohaceni sklidi cizi kytky a pritom podelaval jak mohl.ted uz si to neprectes ,protoze byl smaznut :-).