Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » HOME MADE400w AERO SYSTEM by WAMParjan
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
D..omino
Stálý Člen

Karma uživatele D..omino - 85% PěstitelskáKarma uživatele D..omino - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Doufam ze te neobtezuju...To WAMParjan:

prosimte ve svem treadu jsi psal ze pouzivas biomagix...chtel jsem se te zeptat jestli to pouzivas ,,aplikaci biofiltrem,, nebo to u toho aera jen tak sypes do nadrze???? ja mam GHE biofiltr + biomagix a udelalo mi to v nadri silenej humus????nevim jesti to je normal protoze to pouzivam poprve ale uz se mi ucpala polovina trysek....a o tom cisteni ani nemluve :-D a jeste jednu otazku pouzivas u svych systemu nejaky filtr jako ze myslim filtr vystupni vody z cerpadla???? dik za pripadnou odpoved

Zdar grownigu :-D jo a jen tak k tvemu pesteni... KLOBOUK DOLU!!!!!!je videt ze tomu doopravdy rozumis!!!!

Old Post 01-12-2009 v 19:57 PM
D..omino je offline   Profil uživatele D..omino   Find more posts by D..omino   Foto galerie člena D..omino   Click here to Send D..omino a Private Message   Add D..omino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

houba Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od D..omino
Doufam ze te neobtezuju...To WAMParjan:

prosimte ve svem treadu jsi psal ze pouzivas biomagix...chtel jsem se te zeptat jestli to pouzivas ,,aplikaci biofiltrem,, nebo to u toho aera jen tak sypes do nadrze???? ja mam GHE biofiltr + biomagix a udelalo mi to v nadri silenej humus????nevim jesti to je normal protoze to pouzivam poprve ale uz se mi ucpala polovina trysek....a o tom cisteni ani nemluve :-D a jeste jednu otazku pouzivas u svych systemu nejaky filtr jako ze myslim filtr vystupni vody z cerpadla???? dik za pripadnou odpoved

Zdar grownigu :-D jo a jen tak k tvemu pesteni... KLOBOUK DOLU!!!!!!je videt ze tomu doopravdy rozumis!!!!

normálně jsem šupnul pár kaovejch lžiček do nádrže a pořádně rozmíchal ..houba vyrostla na kostkách .. .

nevím co myslíš tím bordelem ale mě ten biomagix vodu dokonce vyčistil když nebyla v pořádku . . .takže normální to nebude . . nějakej mezifiltr nepoužívám protože ty ghe trysky se nedají praktycky ucpat a když jo tak to stačí profouknout . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 01-12-2009 v 21:28 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..omino
Stálý Člen

Karma uživatele D..omino - 85% PěstitelskáKarma uživatele D..omino - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To WAMParjan: diky moc za odpoved...nevedl jsem co si o tom mam myslet ted vim ze to normal neni....a jestli se muzu zeptat???rikal jsi ze ta houba ti vyrostla na kostkach...asi mas na mysli rockwoll kostky????a jakou barvu to melo???zacinam byt zoufaly protoze mi to ucpalo skoro kompletne cely system :-!

Old Post 02-12-2009 v 13:29 PM
D..omino je offline   Profil uživatele D..omino   Find more posts by D..omino   Foto galerie člena D..omino   Click here to Send D..omino a Private Message   Add D..omino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..omino
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

jo a jeste neco jsem se chtel zeptat????rikal jsi ze ty trysky od,, GHE,, nelze ucpat???? ja mam sice jiny sys...ale taky od GHE...to tam mas taky takove cervene trysky????nebo ti ktomu dali nrjake poradne a me ojebali???? :-D

Zatim Zdar :_D

Old Post 02-12-2009 v 13:32 PM
PorodnikSnyclu
Nový Člen

Karma uživatele PorodnikSnyclu - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

WAMParjan
Tvuj hydro system se mi moc libi.. pokusim se ted udelat neco podobneho!! tvuj mam jako predlohu :-) snad ti nebude vadit kdyz se zeptam na nejake otazky? jestli mas ICQ posli mi ho prosim na PM.. rad bych s tebou probral nektere veci .. Jinak K+

Old Post 03-12-2009 v 13:40 PM
PorodnikSnyclu je offline   Profil uživatele PorodnikSnyclu   Find more posts by PorodnikSnyclu   Foto galerie člena PorodnikSnyclu   Click here to Send PorodnikSnyclu a Private Message   Add PorodnikSnyclu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

respond Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od D..omino
jo a jeste neco jsem se chtel zeptat????rikal jsi ze ty trysky od,, GHE,, nelze ucpat???? ja mam sice jiny sys...ale taky od GHE...to tam mas taky takove cervene trysky????nebo ti ktomu dali nrjake poradne a me ojebali???? :-D

Zatim Zdar :_D

samo že mám ty samý červený a ještě se mi je teda ucpat nepodařilo pokud mináhodou do nádrže nespadl list čerpadlo ho nasálo a neskončil v trysce ale to byl jedinej případ . . jestli ti neco ucpalo celej systém tak bych chybu v biomagicku nehledal používali ho i moji kámoši a nikdy žádnej problém nebyl ?? . .

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 05-12-2009 v 05:19 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

mazar Příspěvek č. 23

mazar

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

Old Post 07-12-2009 v 16:52 PM
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

To sa ani nedá nepochváliť verejne. k+

Prosím ťa, mal by si nejakú fotku z rastu? Alebo aspoň popísať niečo o rastovej fáze, počet dní, zastrihávanie a pod.? Vďaka.

Marihuana je dar.

Naposledy upravil Ono 09-12-2009 v 21:54 PM

Old Post 08-12-2009 v 09:32 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás