Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jasné pôda nič moc ,ale ak to umíš tak aj húliš. Na bud rok tam určo dám aj kupensku pôdu. INÁČ díky všetkým za K-čka to poteší.. : ) cuzzte a pýtajte sa alebo kritizujte...
tak včera som si dal spodnú vetvičku ,nedozretu z EUFORIE ,ale 4h som bol zpeckovaný a zvyšné 2h vytretý ako dyna a iba som sa modlil aby to už prestalo ,lebo to bolo na mna vela a to húlim 5 rokou. Nemám síce bush ,ale ani by som nechcel....
White rhino idem koštnuť dneska ,ale myslím ,že to bude detto (aj sa toho bojím )
Tak tu je slúbený koniec ... čo dodať som spokojný ...
Mne nejde ani o kvantitu ,ale o kvalitu ,ale húla budem mať do budúceho outu v pohode. ..
Tak skosil som o týždeň môjho predpokladu skôr ,lebo začalo mrznúť...
Nejaké fotky tu máte a pozdejšie smoke report (keď odskúšam všetky modeli) a odvážim...
Môžete tipovať a výherca dostane karmičku, alebo osobná stretávka a pohúlime )))
Ešte dodám aj big bud a spice ,ale to pozdejšie...
Tak dúfam ,že to ohodnotíte či už pozitívne či negatívne.. cuzz
Tak tipujte kolko toho bude ,zatial nemám váhu ,ale zohnám si a dám vedieť kolko toho bolo....
Odskúšané mám
White rhina (korenistá vôna , dobrá zvláštna chuť , stavy fu high, stone)
Euforia (no to nie na darmo má názou euforia kua to je strašný mazec ,vôna čokoládová chuť , stavy mno ja si dávam pozor kolko z toho húlim stačí jeden šluk bez srandy)
Spice ( slimák ,po 5 min začnete len cítiť stavy ,pohodový model ,ale najslabší z mojej zbierky)
Northen light ( môj najoblúbenejší ! , vôna mix ovocie, chuť lahodná neškriabe, stavy fúú jeden tačák a pol dna v píč*** )
Nebula zatial (neodskúšaná)
Big bud zatial (neodskúšaný)
Množstvo bolo najvačšie pri Northenu , potom white rhino, a dalej to sú také po 15g)
Foto č.1 Northen
č.2 Euforia
posledné foto je spice
už sa stalo... ludia iba tolko kto sledoval môj theard tak naj STONE je EUFORIA. Je to ako porovnanie s ICE . 1 šluk (vodné) a upadajúce stavy až euforické však nie na darmo sa tak volá... ODPORÚČAM !!!
Každý asi vie ,že to nebude obyčajný koláčik :
Tak ,že som varil 5 dní a to každý deň po 4h denne (OLEJ).
Tento x som nerobil konopné maslo ,ale OLEJ.
ASI pol igelitky s outu listou (samé dobroty) som varil s 400ml oleja.
Samozrejme netreba písať ,že listy boli pred tým zparené horúcou vodou asi 20x ! ! ! kým voda nebola čírá (priehladná)
No a som pridal (hotového) oleja 100ml do koláčika a ok.
Výsledok vidíte je velmi fajný a málinko s príchutou grassu : ))
Účinky cca 4h ...cuzz
hmn,tak muzu s tebou jenom souhlasit.Euforka to je neco.Ja ji pestuji ve skrini a byl jsem vzdycky spokojen.Ale Northen light je taky moc vinikajici.Jel jsem ho pul roku zpatky a vetsi vynos jsem zatim nemel a ta chut???!!Jinak posilam kladne body a petu zdar!!!!!!!!