Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caues covece, no je to parada co dodat palicky moc pekne, a BB jsem jel 2x super hulenicko, k tomu flushi urcite nebude vubec vadit ze ho budes delat tak dlouho podle me to bude prave super a bude to krasne vycistene od hnojek, drzim palce hoja
zdravim....na 250W pěkný :-) ale to bude i tím že máš tak velkou skříň, docela by mě zajímal výnos z těch 2 kytek......já osobně preferuju spíš víc menších než 2 veliké, se tak dá vytěžit výnos ještě větší, víc hlíny=víc G.....teda jen u Bio samozřejmě :-) +K
DropRaid: dikes aspon nekdo poradil...mno po 1. zalivce se jeste zacali relativne zvecovat palicky..myslim tim do stran...urcite se to vyplati...
Rives22: jakoze ja pestoval stromy...a tedka sem si skusil keriky...takze tedka jsou na rade lizatka...jako dalsi bych rad dal cca 10 kytek...prostor stejnej a lampa taky... mozna dokoupim pachac protoze toto se neda vydrzet ani v rodinem domku...fakt aroma brk i pred barakem a k tomu pachaci bych aj mozna dokoupil nejaky ufo cca 230m3
ps: jak dokoncim toto tema tak zacnu asik dalsi..ale to uz bych POTREBOVAL od hodne lidi poradit..protoze to mam ve sklepe a je tam relativne vlhko...ale v zime nevim jak to budu resit a budu potrebovat hodne kutilskych napadu uz se teste.....sehnal sem si uz 4 relativne DRSNE rizky...takove sem tu u nikoho jeste nevidel....takze s toho vypliva ze shanim jeste 6 kusanu
SIMOR: dikes...neplasim... mam mozna v planu jeste skusit 1x 250w a potom asik prejit na 400W s 2 vybojkama a to jednu na rust a 2. na kvet..
jo a navic mam upgrade koupil sem si plagron roayality mix takze bude aj kvalitnejsi puda o nftcku a nebo nejakym proste hydru nebo aeru dosti premyslim ale je to velka investice a navic to neumim a nevychytal bych si hnedka ph a takove veci...takze zatial HLINA RULLEZ
cus mas to hezky, jen bych ohledne toho svetla, taky sem pestoval pod 250W, pak sem to vymenil za 400W, sice rozdil 150W, ale vysledek uplne mega tlusty tvrdy palicky a prosvitilo to hluboko.vuubec bych se toho nebala a ani o moc vic netopi..
infama-fi-dead: jojo ale toto je moje 1. indoor a myslim ze uz ani tak nezalezi na lampe... toto prozatim staci..skusim jeste 1 sklizen a uvidime co dal:/ nebudu to nijak hrotit..casem vse prijde... kdyby to bylo legalni mam i 1kW.) jenom si nedokazu predstawit jaky by byl wynos s 400 nebo 600W
tak mam tu dalsi update..: 1 kytka ..ta objemnejsi sla na kosu...
mam zatim 1 fotku..az to oberu kompletne od listi..zatim to je z 60-70 procent tak pridam fotecky..btwbirali jsme to od listi cca 50minut ve dvou...a meli jsme toho plne kecky..fakt makacka
tu 2. nechavam jeste 2 dny protoze se mi to nechce sklizet
sem strasne linej
J!mmy dekuji za karmu aj i za twuj nazor...1 kytka je obrana...dneska ji dodelam...a tu 2. kytku dodelam bud dneska a nebo zitra...zalezi na kamaradovi..aby mi pomohl je toho mrte a jak budu mit obe dve hotove tak prilozim fotky a potom az jak to bude suche a udelam tomu jeste nejaky kratky report... BTW: jako to je jedno jestli 2 kytky nebo 4...me se vyplatily 2...ale 4 by se taky daly..ale myslim ze celkovy vynos by nebyl lepsi
tak a tady mam fotecku mych kyticek...uz sou obe obracene...a na 1. sklizene mam porad jeste 30% listi co musi dolu a na 2. kyticce sem jeste neutrhnul ani jeden listek vsechno casem prijde