Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no kyti trochu vipadaj ze se vmladi trapily Ty listky se ti zbarvujou tou zimou ale jestli nemas este takovou jantarove nahnedlou barvu pryskyrice tak este muzes vesele pestovat dal!ale jestli budes sklizet az vo vanocich tak to bude zalezet jestli si ti nato nepolici plisen...ja bych taky rad sklizel az vo vanocich ale bojim se ze votom ja rozhodovat nebudu
pokud to nezacne plesnivet nejak rapidne,tak by to mohlo dozrat,ja mam tedka obavy o kytky co mam venku,pac uz trochu chytaji plisen,snazim se to otrhavat,ale snad to aspon trochu dozraje
ja vim ze teraz sa ma sklizet ale to len tak skusam, myslim si ze by mi mohli z toho vyrost take male ale 10cm vrsaky, alebo my to skape coz by nemuselo
mno tak tu zralejsi uz sem sklidil a ted mi zacala poradne dozravat i druha kyticka uz zacala krasne vonet a zacala se cukrovat snad to taky stihne dozrat... te by byla skoda... nebude to asi takovej dobrej vzorek ale ma objemnejsi palice takze mi drzte palce:-)
mám jednu kytku, která se díky podzimu stala velmi nápadnou - není ale ještě zralá ("chloupky" jsou ještě bílé), ale paličky jsou hodně poseté krystalkami. Myslíte, že bych ji mohl sklidit, nebo by to byla škoda??? Dík
Ak ju za žiadnych okolností nemôžeš nechať vonku, tak ju skos. Ale ak môžeš, tak ju určite nechaj. Ešte nedosiahla svoj potenciál. Máš blizny biele všetky, alebo už aj nejaké hnedé?
mno tak jsem prostrihaval druhou a zaroven posledni kyticku a zlomila se mi jedna vetvicka na ktere byly ty nejhezci palice jenze jeste neni uplne dozrala. myslite ze se chyti v kvetinaci posypana stimulaxem a ulozena ve hline???
vsichni rikaji zima zima ale co vlastne se stane s kytkou ktera zmrzne??? dnes mi ta moje zmrzla a nevim estli ji to ukoncilo pobyt mezi zivimi ci ne??? poradte... poroste jeste???
To tě asi zklamu, ale určitě nechytne tohle se dá dělat jen v růstové fázi, už i na začátku kvetení se řízkuje jen s velmi malou úspěšností, ber to z druhé stránky: za pár dní máš co hulit
Rastlinka by mala dozrieť, aj keď určite je lepšie, ak v tejto fáze svieti slniečko. Ak nemáš inú možnosť, tak ju sekni. Ale ak sa dá, nechaj ju, určite sa ti to oplatí.
tak hulit mam co z tej prvni kyticky ale pristi tyden je u nas ve vesnici kontrafakt ne ze bych to poslouchal ale bude tam dost kamosu takze se tam urcite taky zastavim na par speku:-D takze tam rovnou odskousim i tuhle druhou... neda se nic delat no. a zbytek necham jeste rust.