Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozdíly určitě nebudou !!!! ( teda když vynecháš jen tu životnost !!! )
jde voto že značka kerá bude mít uplně stejné hodnoty je stejná !!! ale když bude značka kerá bude mít jiné a druhá taky jiné ak je jasné že žárovky sou sami osobě jiné ... chápeš ? víš jak to myslím ? vždy když jsi jdeš kopit žárovku at je to jaká koly ak má nějákou značku př. philips a potom třeba taková ta za pár šupů philipska bude stát 3x tolik co jedna neznačková pač je ta žárovka potom pomalu nezničitelná ) svou životností ...
Původní příspěvek od SpiderPig ja vim ze s externim to vydrzi dele ale prijde to mnohem draz slysel sem ze ty usporky maj 100 000 hod zivotnost ale ty s externim nebo se zabudovanym?
úsporky maj zivotnost 10 000 hodin, Externi predradnik ma zivotnost 100 000 hodin, tzn. externi predradnik by ti mel vydrzet na 10 usporek.
ale pozor, tydle životnosti jsou plánovaný a otestovaný - ppodobně budou mít životnost mnohem delší - konkrétně u toho předřadníku - pokud se do něj nedostane voda tak by mohl vydržet neomezeně - je elektronickej.
Já sem taky nakonec neodolal a chtěl jsem odzkoušet CFL(Envirolite 200W). Tu mám teď doma v testovacím provozu s 2x ICE v 4-tém týdnu 12/12 a docela sem spokojenej