Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
expiry: k tomu nespani, kdyz jsem byl malej, tak se mi casto zdaval takovej sen, nedokazal jsem rict co to bylo, ale ta uzkost po tom, mozna az strach... fakt nepopsatelne, kdo nezazil nepochopi, kdyz se clovek boji neceho, o cem ani nevi co to je a v hlave se mu zacnou motat strasne hovna v hlave...
ja osobne si myslim ze to akorat zesiluje vnitrni pocity,kdyz jsem celkov v pohode tak se mi nestalo ez bych mel deprese potom,ale kdyz ma problemy tak na me trava skoro nepusobi a povetsinou potom mam depku.
zdavím .. souhlasím stím,že to mohlo bejt plesnivý a že mu to navodilo na pár dní "divný" stavy,ale ta dlouhodobější náladovost byla zbůsobená určitě tím rozchodem .. jinak sem zažil podobnej případ,akorá bez toho,že bysme něco našli :-),ale znám už 1. třídy kámoše,kterej si snáma vždycky v klídku pokouřil,pobavil a zasmál se,ale cca před rokem ze dne na den přestal ! ani si ten dobře nevybavím,ale začal se chovat prostě jinak,začal brát jinak hlavně nás všecky .. už nikdy si od tý doby nedal a vždy,když se jde kalit a přijde čas na hulení,tak začne bejt prostě "zvláštní¨.. neříkam že na vině je hulení,ale takovou změnu sem nikdy pře tím neviděl,hlavne na člověku kterýho znam tak dlouho :-( ...
Zazil som uz neprijemne pocity na ganji, napriklad, ze som bol nedovercivy, uzkostlivy, paranoidny, prip. nasledne depresijne stavy.
Vela v tom robi aj to, ze s kym ste. Ked ta v tej zhulenosti napadne nejaka absurdnost a namotas sa na nu. Ked napriklad uveris tomu, ze ta vsetci sleduju, alebo ze sa ti chcu smiat, alebo ze ta odsudzuju, ci nieco podobne(tiez ked ta chcu ludia s ktorymi hulis strasit). Veruze nic prijemne.
Taketo paranoidne stavy moze vyvolat aj to, ked ta haluz, na ktoru sa namotate, drazdi vase podvedome zabrany, alebo nieco neprijemne, co v sebe potlacate a neviete pred tym utiect.
Kazdopadne je to kombinacia viacerych vplyvov. A pokial to bola nejaka silnejsia odroda(mozno aj napustene niecim - ved samozrejme, vsetko je mozne), k tymto stavom mohlo prist omnoho lahsie.
Raz mi dokonca zostalo nieco neprijemne po huleni(stavy uzkosti - akoby som uveril nejakej entite, ved viem si zhruba predstavit ako som to vnimal).
Len som sa od toho nevedel oslobodit, ale oslobodil som sa od toho pri dalsom huleni.
Kazdopadne vtedy to bola taka namotavka, ktora popierala moj doterajsi sposob zivota, len to bolo nedomyslene a ja som sa tak nejako zasekol.
Vtedy som uz rozmyslal, ci nemam schizofreniu...
Hlavne budte ku kamosovi dobri a plni pochopenia. - nuz, riziko povolania..
Mě se někdy po hulení stává, že si připadám jako naprostý magor, že bych radši ani nevylezla mezi lidi a tak (a tyhle stavy dokážou fakt potěšit, když si natěšeně dáte svou novou úrodu a ony z toho takový schýzy :rolleyes.
A pak někdy třeba ležím v posteli, a jsem z něčeho nervózní, úplně bezdůvodně, je to takový divný. Jenomže hulím už celkem dlouho, tak si nevzpomínám, jestli se mi to stávalo ještě než jsem s tím začala...
Možná že jsem trochu jiná než dřív, ale taky to můžu svést na přirozený vývoj osobnosti nebo něco takového
A jak jste tady psali o tom klukovi, s tím jsem se zatím nesetkala...
Mě se to ted po sklizni stavalo docela často ale svuj model moc dobře znam . Ty schyzi paranoje se snažim ignorovat, ¨Ty křeče sem taky zažil byl to maras ten stvav se mi vubec nelibil trvalo to jen par minut pak se to sklidnilo a užival jsem si stavy... ale něco na tom bude
plisen ci napusteni srackou.. docela casto slycham ze typkum v Cajzlu zabavijou pecky duno a kdyz to daji na rozbor najdou tam pervitin.. coz je teda narezovy hnuska - je videt ze Prazaci sou krysy, pokud de vo love, nerikam vsichni ale neslysel sem o necem podobnym z jinyho mesta..
JJ jsem si ce Ostravák a o těchPražakach jsem to slyšel taky už dřiv. Ale ted jsemse ujistil že so fakt take s*** a něco tam přidavaji. Jestli to tam koupi nake 15 -16 lete děcka tak je fakt lituju. uff ještě že pěstuju...
Původní příspěvek od El_Liberal expiry: k tomu nespani, kdyz jsem byl malej, tak se mi casto zdaval takovej sen, nedokazal jsem rict co to bylo, ale ta uzkost po tom, mozna az strach... fakt nepopsatelne, kdo nezazil nepochopi, kdyz se clovek boji neceho, o cem ani nevi co to je a v hlave se mu zacnou motat strasne hovna v hlave...
sry za OT .)
přesně nachlup sem mel todle taky dyz sem byl malej a este nedavno se mi to vracelo.. proste nepopsatelnej sen a nevis presne ani ceho se bojis.. jjj
tak jestli ma kamarad nejaky psychycky problemy v rodine, tak je dost mozny, ze mu ten silnej model neco rozjel. ony ty problemy vetsinou vzniknou z neprijenych, stresovych a silne uskostnych zazitku..
dalsi odstavec mazu, pac se obevily nazory, ze rozsiruji bludy. tak tedy uvadim na pravou miru. nic jsem se rozsirovat nesnazil, jen jsem pokracoval v diskusi. kazdopadne nekdo utrpel ujmu na svem dokonalem pestitelskem ja, tak se mu hluboce omlouvam.
ak sa kamos nezrovna, odborna pomoc moze zachranit vela, bez ohladu na to co jeho stav sposobilo. mam skusenost, ked brat mojho kamosa zacal byt "divny", zhodou okolnosti v tej dobe fajcil travu atd, bezna puberta...uz je peknych par rokov na liekoch bez ktorych ma nekontrolovatelne (velmi) agresivne spravanie ktorym trpi hlavne rodina, styl snaha o fyzicku likvidaciu, je jedno ci otec, ci mama. diagnoza: schizofrenia
jinak ten model mohl byt treba hnojenej necim co mu dalo takovou potenci. treba odvarem z durmanu. nebo muchomurky. ci opia.. da se to hnojit takrka cimkoliv a na ucinku si myslim, ze se to projevit muze. navic jestli ti kluci nebyly na huleni zvykli, tak to mohl byt jenom dobrej vypestek,. kterej neustaly..
EEE??? opet legendy o huleni zalivanym herakem atd... a co treba LSD do stonku?? nemohlo to byt tim?? Muhehhe
sebráno z prvního náhodného zdroje, podle mě to celkem vystihuje:
I když se psychické poruchy způsobené LSD projevují až při pravidelném užívání, někteří lidé mohou mít už po jedné dávce takové problémy, jako jsou halucinace nebo paranoia po dobu i dvou let.
Někteří také pak trpí tzv. flashbacky. Protože je v ní obsažen strychnin, i když velmi malé množství, může způsobit nevolnost a žaludeční křeče.