Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ohledně toho jestli to napravuje žaludek....tak musím podotknout,že určitě ano....
Například po chlastačce...takový ty rána kdy se probudíte a je vám neskutečně zle(určitě to znáte ) tak pro mě je prvořadý dát si brko..potom se žaludek okamžitě srovná a člověk pak už může i něco zakousnout....
a že já mývám kocoviny opravdu zlý
Podle mě je travka všelék
ja bych rek ze moc dobrej vliv na streva to nema..z vlastnich zkusenosti kdyz mam sračku a do toho si dam jeste brko tak se pak z hajzlu nemuzu votrhnout..
Původní příspěvek od lysina ja bych rek ze moc dobrej vliv na streva to nema..z vlastnich zkusenosti kdyz mam sračku a do toho si dam jeste brko tak se pak z hajzlu nemuzu votrhnout..
mě to rozhodně pomáhá při žaludečních křečích, bolestech a tak. střeva IMHO - MJ zlepšuje trávení a tak to taky se střevama bude něco dělat...
jednou jsem chytil pěknou běhavku z podezřelýho džusu, držel jsem hrdinně dva dny, ale pak jsem si naordinoval jednoho čmouďáka denně. nevolnost přešla a sprinty na záchod se taky zmírnily, plný účinek vydrží 7-9 hod. navíc často trpím na divoký žaludeční šťávy, ale stačí pár tahů z trávy a žáha je v normálu...
Zdravím
Už nějaký ten den/týden možná i měsíc mám problémy se zažíváním, typu zánět střev,a vrchního trávícího traktu,žaludku a tenkého střeva, mývám poslední dobou krev ve stolici, a občas zažívám hodně nepřijemné pocity, kdo měl někdy zánět močáku tak zhruba takové...
A hulení jako takové mi pocitově pomáhá, dokáže mi uvolnit podvidomě bolestí stažené svalíky v oblasti spodní dutiny břišní
Ale z fyzického hlediska bych byl trochu skeptičtější, kouř jako takový oddělává symbiotické bakterie ve střevech a zhoršuje metabolickou funkci...
Takže pro mě je jednoduchá volba, protože se o svůj stav už docela bojím a nechal jsem to dojet takhle daleko a to : Jíst tedˇ maximum živé stravy (plodiny) nekouřit ! dostatečně pít...
Občas podpálit jointa a chill ( naštěstí má hulení protizánětlivé účinky a to i v oblasti střev )
Jinak není to nic o průjmu, i když potažmo ano, ale jsou to také střevní potíže.
Ahoj. A co takhle to dostat primo do traviciho traktu, kdyz tam mas ty problemy? Pochutiny typu mleko, kolacky apod. nebo treba i pegasovy/fenixovy kapky a spolknout. A kdyz uz to do tela dostavat pres plice, tak nekourit, ale vdechovat vypary z vaporizeru.
Určitě jsem o tom už přemýšlel a něco na tento způsob podniknu, z out spodků a listů budu vařit, a na zimu bych si rád pořídil vyporizér. Nějaký z těch lepších za 5000 cca, ale zatím nemám peníze a nemám ani z čeho vařit.
Na pegasovy kapky jsem koukal už delší dobu a hodně mě fascinují svojí koncentrací,čistotou a sílou. Snad se tedy dostanu i k tomuto úkonu