Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi uz je pozde ale muzes 2 veci, narovnat, pridat spejli a superthrive do vody (nebo rozpusteny B komplex forte) a zalejt a modlit nebo dolom to, hod to do vody se superthrivem (b komplex) a kapku peroxidu a po dvou dnech do rockwoolu (ale bubble cloner je lepsi, mas cas si ho vyrobit??) mozna zakoreni. Kazdopadne bacha na bakterie a pouzivej cerstvou vodu z kohoutku (kvuli chloru a desinfekce)
co je to za odruda, stoji to za to.. ale pokud prezije jsi na level 2 jako pestitel K+
P.
Původní příspěvek od Pindulinka asi uz je pozde ale muzes 2 veci, narovnat, pridat spejli a superthrive do vody (nebo rozpusteny B komplex forte) a zalejt a modlit nebo dolom to, hod to do vody se superthrivem (b komplex) a kapku peroxidu a po dvou dnech do rockwoolu (ale bubble cloner je lepsi, mas cas si ho vyrobit??) mozna zakoreni. Kazdopadne bacha na bakterie a pouzivej cerstvou vodu z kohoutku (kvuli chloru a desinfekce)
co je to za odruda, stoji to za to.. ale pokud prezije jsi na level 2 jako pestitel K+
P.
Původní příspěvek od Noodles. zdarec, chtel sem ohnout rostilnku abych mel vice vzrostných vrcholů, ale zlomila se mi. jeden typos mi rikal ze to nevadi, ze bude rust dal, a ono fakt. ale rostla dal asi jen deset dnu, a ted zacina uvadat, jako by byla bez vody, ale zalivku normalne dostava. nevite nekdo co s tim?
před 14 dny jsem zlomil díky suprecropingu jednu větší větev... ale zas mám novou kytku stačilo udělat diagonální řez a strčit normálně do hlíny. V jednudochosti je grása
4 endorfin: jo jasny proc ne vid. ale vsadim se ze ta vetev nebyla takhle drevnata.....
z takovyho klacku nez by vyrostl koren, to bych podruhy sklizel