Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fákt? nerad bych porušoval nějaký pravidla. Můžeš mi říct čím si koleduju?
Nechci se s tebou vybavovat ve vlákně, které se věnuje salvii o něčem jiném. Je to neslušnost! (Omlouvám se ostatním že reaguji zde!)
Přečti si FAQ! Očekával bych že tím každý začne. Tebe se týká zejména http://grower.cz/pestovani/navody/...zky/16.html#110
(Je ve foru něco zakázáno?).
Původní příspěvek od d2n5k@seznam.cz Filo-9 nesmíš nikdy napsat prodej
Moc díky za ujasnění. Neni nad přímou a jasnou odpověd. Pravilda sem samozřejmě četl, ale protože sem tam hledal jestli třeba nebude vadit můj podpis. Sorry všem že sem píšu mimo téma, jen sem chtěl mít jasno v čem je problém.
Řežu to už nějakej ten pátek z matek selektovanej z regulár semen. Momentálně jedu White satin, White Russian, Lsd. Chceš kvalitní řezy? tak mi napiš
Parádní postup, to zaštipování se ti fakt povedlo, já to ze začátku nedělal až se mi zlomila kytka, takže teď to dělám.. Je zváštní že z té zlomené kytky jsem nadělal řízky a zbytek pahejlu začal odumírat ale šalvěj si našla jinou cestu a teď mi roste asi 5 stonků z jednoho kořene.. Jak si psal o tom že venku se jí nedaří tak bych nesouhlasil jednu dobu vážně krásně rostly.. Teď mam ve skleníku, další v mini skleníku na terase a další doma. Ta z terasy má největší chloupky - potencionálně i salvinorinu..
Moc díky za tvé postupy, ze začátku mě dobře vedly