Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » zákaz pěstování???:-(
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak nevim to je vecnej problem s rodicema furt ti budou do vseho kecat dokud proste nevypadnes do vlastniho ale leckdy i pak. o me vedi ze hulim (casto hulim i v pokoji), ze pestuju outdoor, dokonce doma delam rezy atd. Ale se skrini bych je urcite nasral, nebot se strasne bojej ze kdyby na me prisli benga ze by je sebrali taky. No ale muzu ti dat radu zkus to uvidis co udelaj pokud ti je min jak 18 tak ti daj max zaracha, ci servou. Ja to mam horsi me hrozi ze me proste vyhodej.

Old Post 05-07-2007 v 11:30 AM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rigo
Nový Člen

Karma uživatele rigo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ja som to skratka naukladal do zimnej zahrady a povedal som ze to idem pestovat aby som videl ako to rastie a mama vedela ze je to grass tak robila drahoty! teraz uz pomocou lunarneho kalendara pestuje rastliny a ked je cas polieva aj moje!

Old Post 06-07-2007 v 00:00 AM
rigo je offline   Profil uživatele rigo   Find more posts by rigo   Foto galerie člena rigo   Click here to Send rigo a Private Message   Add rigo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hotentot
Nový Člen

Karma uživatele hotentot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Povedz im, že to chceš predat a zarobit si nejake love.u mna to na fotrovcov platilo...

Old Post 20-07-2007 v 11:29 AM
hotentot je offline   Profil uživatele hotentot   Find more posts by hotentot   Foto galerie člena hotentot   Click here to Send hotentot a Private Message   Add hotentot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Javaanse
Nový Člen

Karma uživatele Javaanse - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hotentot: Ty vole, takovej argument naruby. Myslim, že u většiny rodičů by to spíš takhle neprošlo.

Old Post 20-07-2007 v 11:37 AM
Javaanse je offline   Profil uživatele Javaanse   Find more posts by Javaanse   Foto galerie člena Javaanse   Click here to Send Javaanse a Private Message   Add Javaanse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Umě to začalo tak že, mi dal kámoš nějaký semínka bylo to asi tak v 7-8 třídě na základní škole tak sem si jich pár vysadil za okno! mamka věděla že je to konopí! nikdy mi na to nic neřekla! a od te doby to mám v pohodě!pak mi kytky zdechly a od te doby sem nic nesázel V 18ti sem si upravil skřínku co mám v pokojíku na pěstování ganji! přišla za mnou a říkala stejně ti to v tom zdechne Pěstuju na zahradě, kde mi to rodiče zalívají když tam nejsem co je dost častoNa balkoně v paneláku mám pořád nějaké sazeničky!Ve skříni pětuju přes zimu....Táta vi že hulím....S rodičema to mám v tomto směru úplně OK!

Old Post 25-07-2007 v 11:29 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

u me to zacalo ze kamos sadil techniku a vypadalo to pekne...postupem casu jsem si sehnal par seeds noname,bylo to jednoduchy,huli sestra a tak taky prispela seeds,sadil jsem nekde zacatkem prazdnin,a ke konci se tam nic neobevovalo a tak jsem ty pulmetrovy chudacky seknul a potajmu ty 4 listy co tam byli spalil

o par let do budoucna(now) jsem sadil par kytek nejdrive veskrini pod usporkou,pozdeji ve skleniku a pak vsude mozne,matka vi pouze o kytce ve skleniku a tu mi obcas zaleje v domeni ze to pak dam babicce do masti....rek sem ze ji dal listy,a ze to v nasich podminkach neudela to co se huli....(matka ma ve skrini par palicek nakyho skera,prej to dostala k svatku vod kamosky )....tot vse,ale pakrat to us taky chtela vyhodit,ale rekl jsem ze jesi de trava ze pujdu taky a us se tady vickart neukazu...od ty doby ok....

DEN/NOC

Old Post 25-07-2007 v 12:18 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaccob.petr
Nový Člen

Karma uživatele jaccob.petr - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

na rodice se da celkem jednoduse vyzrat tak ze si je pozvetedo pokoje zavitate na stranky konopa.cz reknete jim ze chcete pro srandu pestoat technicky konopi onise tam doctou jak je to moc vsechnolegalni a zdravi a ze se z toho da postavit i barak a nejspisvam kejvnou a pka zbejva akorta to si nechat od nich poslat seeds ketry pak vymenit za jinci modeli a techniku od konopi rozhazet do kvetinacu v centru

Old Post 25-07-2007 v 18:30 PM
jaccob.petr je offline   Profil uživatele jaccob.petr   Find more posts by jaccob.petr   Foto galerie člena jaccob.petr   Click here to Send jaccob.petr a Private Message   Add jaccob.petr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaccob.petr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

prečo si myslíte , že sú vaši rodičia sprostí , prípadne debili ? to že nepoznajú vašu hudbu a nezaujíma ich nejaka skejtbordová krú ???naozaj si myslíte , že ich ojebete???

Old Post 25-07-2007 v 20:12 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

No já sem to řešil tak že sem do máti furt hučel že je to f pohodě , že mnohem škodlivější je chlast (a to podle mě je !) pak sem jí dal přečíst tohle
http://www.hippies.estranky.cz/stranka/mariuhana
a jen se na mě tak podivala a řiká: ,,nemyslela sem si že z vás budou kuřáci " prostě si to furt spojuje s kouřením jako že si dám špeka budu se cejtit jako nejvetší machr a tak

Old Post 20-08-2007 v 23:26 PM
zukwa
Nový Člen

Karma uživatele zukwa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

taky mě to rodiče nechzěly dovolit,otec mi kytky vyhazoval z balkonu,kytku sem zachránil pojmenoval čtvrtý pád...po nějAKÉ DOBĚ HO TO PŘESTALO BAVIT TAK JSEM SI POŘÍDIL MALOU150ku,tím sem ho zas vyhecoval a pravidelně mě ji vytahoval ze zasuvky,ted mam 400 a zdá se že už to wzdal

Old Post 05-10-2007 v 14:14 PM
zukwa je offline   Profil uživatele zukwa   Find more posts by zukwa   Foto galerie člena zukwa   Click here to Send zukwa a Private Message   Add zukwa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L@dES3K
Stálý Člen

Karma uživatele L@dES3K - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

já používám na negativní kecy o konopí těžkej kalibr a to je- "Víš když ti dám 2 litry vodky a vypiješ to najednou, tak umřeš, když ti dám 2g konopí tak usneš." A to je fakt!!!

Naposledy upravil L@dES3K 13-01-2008 v 23:40 PM

Old Post 05-10-2007 v 16:00 PM
L@dES3K je offline   Profil uživatele L@dES3K   Find more posts by L@dES3K   Foto galerie člena L@dES3K   Click here to Send L@dES3K a Private Message   Add L@dES3K to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L@dES3K
Stálý Člen

Karma uživatele L@dES3K - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Kdyžtak napiš co jim přímo vadí a já ti řeknu co jim máš říct.....teda pokud nejsi fakt hovaďák a nehulíš 1gram denně a víc. (Přes vaporizer jsou trochu jiné parametry, nemluvě o jídlu z ganji + aj.)

Až člověk vypěstuje za 6 dní kytku a 7 den si ji uschlou a zralou zkouří, pak se stane téměř Bohem.

Old Post 13-01-2008 v 23:41 PM
L@dES3K je offline   Profil uživatele L@dES3K   Find more posts by L@dES3K   Foto galerie člena L@dES3K   Click here to Send L@dES3K a Private Message   Add L@dES3K to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pjotr.m
Nový Člen

Karma uživatele Pjotr.m - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Studuju, takže doma tener nejsem.Ziju na vesnici, no krade se tam vic jak kdekoli jinde. Tri roky sem o vikendu poradne nebyl doma, jak sem se staral o svije venkovni kyticky, aby to pak nakonec sklidil nejakej zmrd. A pak sem dedovi donesl mast na lupenku a letos uz snad bude lip:-)

Old Post 15-01-2008 v 07:40 AM
Pjotr.m je offline   Profil uživatele Pjotr.m   Find more posts by Pjotr.m   Foto galerie člena Pjotr.m   Click here to Send Pjotr.m a Private Message   Add Pjotr.m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás