Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
babka je babka...na tu seru, že je ganja jednoletka vím taky, nemusí mě chytráci poučovat, a kmen 20 cm???? nějakej mutant ne??? největši kyti jsem viděl na fotce od kamoše, asi 3 roky stará, měl tykový "menší" 4,5 m vysoký smrček!!! nebyl vedle ni vidět!!!
Já říkám,že to jde!Musíte ale brát ohled na to,jak moc hnojíte.Jestli že například koncem podzimu jěště nejakou tu chudinku máte,tak ji prostě sprostě očesejte,nechte jen hlavní stonek a pár postranních větévek:-)Tady byl doporucil nehnojit..až po tom krutým období zimy.Zdrawím Grower-Coffi
ze stromu bych si prdel moc nedelal, kamosovi vyrostl asi 3,5m vysokej nounejm, a delal na nem zastrizky z balkonu :-) . . . kdyz sem to poprve uvidel(melo to kolem 3 m), tak sem se malem posral . . .
Zdary popisji!Tak jsem prohlížel nějaký fotky,na kterejch je kámoš z loňskou ůrodou,když v tom...kytka jako STROM!Máš fakt pravdu,skoro se z toho jeden popo...:-)Zdravím Grower
zdravicko,tak kamosum ktery nelenili a sazeli uz nekdy v unoru ve skleniku (ted uz to maj davno venku ) rostou k dnesnimu datu kytky velky 2.5 metru a maj 10 cm palice .doufam ze sezenu na sklizen nakej fotak abych tu jejich nadheru mohl ukazat i vam ,tak zatim cus
tak me napada, co kdyby se tomu v indooru svitilo stejnou periodou furt dokola? ono konopi sice je jednoletka, ale nikde neni receno, jak je ten rok dlouhy Pokud si spravne pamatuju, Sensi Seeds tohle tusim zkouseli (opravte me, pokud to pamatuju spatne).
O jednom receptu bych věděl, viděl jsem to u kámíka pěstuje každej rok jenom 4 kytky (všechny přes 3m). A to pravidelně co já vim už 6 let (možná i dýl). Nejdřív takový pravidlo, čim větší kořen tím větší může být nad zemí. Tzn. zajistit, aby se mohl vytvořit pořádnej macek pod zemí. Já to nedělám, protože 3m strom je fakt nápadná věc jaxvině. Mám radši jiný techniky (živej plot apod. thread se jmenuje placatý kytky)
Teď vám prozradim jeho recept: Příprava začíná (a to je důležitý) už na podzim. Vykope díru 1x1x1 m (čili 1m3) na každou kytku. 4kytky = 4díry. Do ní si připraví substrát. Skládá se z kvalitní zeminy ze zahradnictví (nebo kde to splašil) a dále alespoň 1-2 roky uleželý konský trus (slangově koňský koblihy), a ještě tam přidává starý slepičince (ze zrušenýho slepičáku)celý to promíchá. Ph změříte tak, že vzorek (opravdu dobře promíchanej) prolejete destilkou, jenž vyčistíte zkrz filtr na kávu (papírovej vbětšinou trojúhelníkovej pytlíček) Změříte Ph vzniklého rozroku. Dále je možno, v případě nutnosti, upravit Ph hašeným vápnem nebo hydroledek vápenatý ze zahradnictví) Jde to i nadrcenýma skořápkama, ale pochybuju, že jich má někdo tolik. Pokud máte zeminu "doladěnou" je možné díry zasypat. Poté je přikrejete igelitem a přihrnete hlínou (aby igelit neulít a místo se zamaskovalo, takovej igelit je nápadnej). Igelit je tam proto, aby se tam nerozšířil plevel. Samo, že to jde použít i venku na políčku (připravíte pohnojíte a přikrejete igelitem). Mno a necháte proležet a ustát přes zimu. Pozor nesmíte to udusat, čim nadýchanější tim líp!!!!!!!! Kořen potom líp roste!!!!!!!!!!!
Mno na jaře se igelit ztrhne a máte perfektně připravený pole bez plevelu.
A už je to jenom na semenech a předem udělaných sazenicích. Je lepší si udělat víc sazenic a vybrat jenom ty nejlepší (a to dobou klíčení, růstem apod.) Doporučuju nevsázet na ty nejvyšší, jelikož jsou to většinou samci (ale určitě ani ty nejmenší). Prostě zlatá střední cesta, spíš si všímejte stavby, větvení, barvy, tvaru listů apod. Jo samo, že nebudeme sázet nějakej no name o kterým nic nevíme. Pouze qalitní outdor modely. Bacha ne degeneraci vlivem křížení (loni to mohla bejt pecka a vlivem špatnýho křížení se z toho může stát totální provar). Nelepší je mít qvalitku z nějaký seedbanky (nejlépe feminizovanou), třeba Holand's Hope, Ruderalis, mno je jich hafo.
Mno a takhle připravený to dáte ven (ještě jednou, 1díra = 1 kytka). A pak už jenom zalévat a zalévat. Rozhodně nestříhejte!!!!!!!!!!! Možno přidat kořenový a růstový stimulátor (např: algastim, bioalgen s-90, phytamin...ikdyž ten je drahej jaxvině, spíš na indoor). Každopádně nehnojit, živin je tam až dost!!!!!!! Pokud né, špatně jste namíchaly substrát. Možné dohnojit v květu, ale spíš bych to nedělal.... Dál už je to na matce přírodě a na tý žlutý kouli na nebi. Teda pokud si toho smrku někdo nevšimne(bych se divil) a nevyčoruje vám to. Thats all............
Přeju hodně moc štěstí a dobrý stromy.
Původní příspěvek od dj dury Trosku me to dostalo. Je to nejakej noname. Co s tim? Mam to ve skleniku a uz to je az do stropu.Hm?
Nic složitýho, prostě pomalu zlomit ve 3/4(ještě to poroste), vytvoří se takový tlustý koleno a kytka ještě zesílí. Lámej do volnýho prostoru, aby měly paldy světlo. navíc využiješ prostor kde nic neni. pokud takovej nemáš prostě to střihni, rozjede se sekundární růst. Času je ještě dost, tak se neboj to pořádně fiknout. Ale lámáním o nic nepříjdeš!!!!! což se o uříznutí říct nedá. P.S: Lámej pomalu, ať se to zlomí, ale neulomí. Kdyby přece, oblep to izolepou (jako když ošetřuješ člověka obvazem) ta to zpevní a je to! Na 99,5% to poroste dál (bude to tak 2-3 dny zvadlý, než se rána zacelí, pak se to zas rozjede a ještě víc)
Po dlouhý době sem o5 z5 a musím konstatovat že zmejch 9 kýt (skunk no name but outdoor) je jedna deth -----------(srnka) a vostatni tag nějag ,,,mám je rozdělený a popíšu vám jag asi tag vypadaj ...ty nejlepší dvě jednou zastřih 1m světlý patro na patře další čtyři no 50cm přežívaj jedna ...skunk fijalka ..60cm a ješte jedna osamělá tagtéž ta je normal 50cm ...no mám je tam jen tag píchlí jako plevel ..voni vokolo sebe rostliny pozabíjej páč ganja je "Svine" zprominutím PLEVEL a zatím pohoda (hnoj.krystalon.start,plod.qvet,N.P.K.) strom ? Nievj