Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ted přidávám fotky kytek mýho broučánka :-* ;-)
1.New purple power
2.NPP zvrchu
3.PPP ode mě ;-)
ten NPP mě překvapil že to roste jako koště že se moc nevětví je potřeba zaštipovat aby se zní stala pěkná kytka a i se zaštipováním to jde těžko :-(
PPP byl zachráněn na poslední chvíli před uschnutím velice rychlym zásahem ale už jak vidíte tak se rozjíždí ....je to pašák
jak tam na zacatku mas ze mama se musi poslouchat tak to ja zas mam u matky naopak ji se libi jak to roste tak musim zastipavat co nejvic aby stoho byli velky keriky ale zatim ti to roste docela dobre jen tak dale budu se na tebe obcas koukat jak ti to de
taaaaaaak ted sem dávám fotoz PPPího kterej je vysazenej venku .....je to trošku mrzák ptž nemá takovou péči jakou by potřeboval .....nemám totiž čas lítat jednou za 2-3 dny na fleka takže je takovej divnej,ale jedna palička z něj třeba bude :-D
tak ted blue mystic řízek přesadil sem ho už do velkýho květináči vanička na něj už byla dost malá ....ale je fakt pěknej
druhej řízek no name šel do skleníku ....
další na řadě je PPP na zahrádce to je můj favorit roste krásně do koše trošku tomu pomáhám zaštipováním...ptž mi nesmí přerůst plot,ale to asi nevyjde ptž roste fakt rychle
tak growerstvo dnes sem začal zatemnovat jocka horrora,budu ho schovávat do sklepa je tam skoro absolutní tma až na spodek dveří kde je 1cm pruh kterym tam proniká světlo ale to nevadí .....budu si muset v nejbližší době koupit plagron abych měl pořádnou hnojku ....zatemnování dělám uplně poprvé takže doufám ve zdárný konec :-)dělám to proto že JH má šíleně dlouhou dobu květu tzn. 70-84,chtěl bych sklízet tak na 75 dni květu,minulej rok sem JH pěstoval a sklízel sem ho fakt nezralý a byl to brutální masakr,já takovej příležitostnej hulič mě to položilo a sem zvědav co to bude dělat když to dozraje :-D a ještě k tomu na letním slunci který má ještě sílu......takže mi držte palce ....ted má kytka velikost cca. 130 cm ....až to začne kvíst dám vědět .....čauec