Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej men nevzadevej to , taky jsem jel prvni hydro a zacatky nebyli lehke ale nakonec se to poda ..... jakesi korinky uz tam rostou tak snad se to jeste rozjede .... mrkni na muj thred taky jsem mel problemy s klonama , jeste pro zviseni vlhkosti bych zkusil pres ty klony dat igelitaky to docela pomaha
Zdravím. Tak po 10 dnech se mi snad jedna kytka chytla :-)...? zajímalo by mě co může znamenat ty hnědý špičky listů? hnojivo dávkuji podle návodu, teplota 25-30, vlhkost 50-70%, ph 5.4-5.6, začal sem přidávat kořenový simulátor,
Tak poslední příspěvek. Před pěti dny jsem musel nedobrovolně sklidit viz foto, napadli to svilušky koupil jsem hned na ně postřik BioOil, bylo to nastříkaný tak dva dni a kytka byla už z 50% uschlá. No nic Vzhůru k dalšímu pokusu. Ať se vám daří lepe než mě.