Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Splnění sen 400w.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hubabuba
Nový Člen

Karma uživatele hubabuba - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To Humahnojd : Co k tomu říct.... Pěstovat neumíš, česky taky neumíš, je něco coby ti ve skutečnosti šlo mimo lhaní Honzo?

Old Post 20-06-2007 v 12:55 PM
hubabuba je offline   Profil uživatele hubabuba   Find more posts by hubabuba   Foto galerie člena hubabuba   Click here to Send hubabuba a Private Message   Add hubabuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wewerka
Nový Člen

Karma uživatele wewerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Growland,ty už jseš fakt vyřízenej to co tu pýšeš fakt nemá obdob ani na tebe seš fakt ubohej.
jo a můj nick je založenej 15.6.07 takže ses asi celkem splet co?

Naposledy upravil wewerka 22-06-2007 v 05:33 AM

Old Post 22-06-2007 v 05:28 AM
wewerka je offline   Profil uživatele wewerka   Find more posts by wewerka   Foto galerie člena wewerka   Click here to Send wewerka a Private Message   Add wewerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Koukám hrubě ujetá debata.Myslim ,že mít dva nicky může mít nápad založit si akorád ňákej prudič viz.xchat.cz ,libimseti.cz ,qhodnoceni.cz aj.komerční weby..Tady akorád tak prudí ,místo toho aby ,pěstoval a postoval ňákej hustej grow..Nejdřív je vyfáknut na jednom nicku a vzápětí zakladá novej

Sry. jestli to někdo spatně pochopil ,nechal jsem se trochu unést ,psáno v zajímavém zhul stavu a to mám ještě ostříhat živej plot a keře ,ještě že mám na to benzínový nůžky

Naposledy upravil tekknou 22-06-2007 v 14:28 PM

Old Post 22-06-2007 v 14:22 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LateNightJamm
Stálý Člen

Karma uživatele LateNightJamm - 82% PěstitelskáKarma uživatele LateNightJamm - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Az donedavna mi prislo prirozeny mit pachac venku a foukat pres nej vzduch ven ... ale pak mi prisel do cesty jeden profi box a tam to bylo presne naopak... pres pachac se nasava a fuci ven... Hlavni vyhoda tyhle varianty je ze vetraky obecne efektivnejsi sajou nez "tlaci" vzduch... s mistem bych to videl asi individualne ... maly projekty by pachac vevnitr asi nezkously

Old Post 28-06-2007 v 07:34 AM
LateNightJamm je offline   Profil uživatele LateNightJamm   Find more posts by LateNightJamm   Foto galerie člena LateNightJamm   Click here to Send LateNightJamm a Private Message   Add LateNightJamm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-08-2021 - Special Queen 400w - 18 odpovědí
07-12-2015 - Můj úplně první indoor 400W - 17 odpovědí
06-04-2013 - první SOG 400W - 23 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás