Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno a tady další
sou tady 2 fotečky tý největší kytičky a zase šecky 4 pohromadě...
pro srovnání velikosti se tam válí papír co se dává do balení s dvd... vedle jedný je petflaška od pepsi...
takže takhle sem dřív řešil přivazování... je to především pro ty, kdo nechtěj zdlouhavě vrtat, přivazovat nebo tak... hodí se to, když fouká vítr nebo je kytička po přesazení nebo roste na stranu a chceme jí narovnat...
na obrázku je nakreslenej květináč (to černý okolo) v kterým je hlína (to hnědý), uprostřed obrázku (ten zelenej flek) je stonek kytičky, kterou chceme upevnit... jak jste možná pochopily tak to žlutý jsou špejle, který dyž sou takhle ze tří stran dokážou kytku dokonale zafixovat... doporučuju špejle zdvojit... záleží na velikosti a síle kytky... jedna špejle se může snadno zlomit... ty kolečka na konci špejlích jsou špejle zapíchnutý do hlíny... taky doporučuju zdvojit... nedávat hlavně moc ke stonku páč jednak je malá učinnost a navíc by se mohli poškodit kořeny...
jestli vás k tomu zajímá eště něco tak víte co že jo ptejte se...
tak už sem tady tohle je vyfocená zákrytka, která kryje kytičky před lidma co koukaj z protějšího baráku... je průsvitná, ale neprůhledná... stojí to asi 12 kč/m prodávaj to v obchodech jako je baumax, obi apod.
ty gumy se dělaj i černý, aby nesvítily na míle daleko jinak hezky keříky
já vždycky uvazuju poškozené kytky k centrálnímu klacku...proste vemu tyčku, naostřím aby šla lehce mezi kořeny a píchnu podél stonku(dole dál od kmínku) a není potřeba nějak aranžovat složitě špejle
no je to takovej měkej molitan... na cedulce bylo napsaný, že se to dává jako odhlučnění plovoucích podlah... vybral sem žlutou páč mi příde průsvitnější a je taky o 1mm tenčí než je modrá co má soused podemnou příde mi, že tam má moc velkou tmu...
Byl sem se dneska ráno podívat na kytičky. Maj spoustu žlutejch listů. Ty vespod bych pochopil, protože na ně nesvítí světlo a kytka je nepotřebuje, ale jedna je má i nahoře... foto dám dnes nebo zítra...
2 Squirrel: no to je fuk co pouzijes,ja to nasel doma mezi sitim,zbytecne kupovat neco primo na to,skoro kazdemu se to bude valet doma.-)
Ja za tuhle vychytavku dekuju babicce s dedou a jejich skleniku s rajcatama :-D
aby ti dobře rostli do šířky tak je musíš zaštipovat... je to ola možná tim že maj málo světla a táhnou se za světlem...
možný to je záleží na odrůdě... mě teda taky jedna kytka teďka kvete...
nezdá se to, ale je to celkem zarostlý nic čerstvýho tam není... jenom ten provázek zarůstal do stonku... teď spíš aby se nezlomila jak je tam oslabená