Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Locus : taky mi prijde ze je to horsi a horsi, a obzvalst me to nasere kdyz otviram treba 10 odkazu, abych mel na delsi dobu co cist, a pak musim u kazdy stranky vyplnovat nick a heslo. to je zabijejici nuda
Uveďte prosím k vašemu reportu i typ prohlížeče, zda máte povoleny cookies a zda se připojujete skrze proxy. Díky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
btw. já lezu na grower opravdu odevšad a ještě nikdy jsem s timhle neměl problém.. používal jsem i IE ve firmě kde jsem seděl za firemním proxy a pak ještě přes dva servery (jeden v UK a druhej v USA - podle ip adresy sem byl vždycky američan, jeden čas sem kvuli tomu nemohl na tekway ) ven a bez problému, ale je možný, že jsem byl jedinej kdo z tý sítě na grower lezl
pokud jsem to správně pochopil tak jedno to ANO vám může činit problémy když používáte jeden proxy server s více uživateli groweru
btw. je docela zajímavé, že to zlobí mladším členům
Locus Ta obrazovka tam naskočí vždycky, když neproběhla kontrola uživatele (tj. když nejsi příhlášenej, si považován za hosta, takže tě to nepustí, protože je omezenej počet najednou aktivních hostů :wink
Když si nastavíš cookies trvale - že se ti nebudou mazat - a neodhlásíš z groweru, tak při příští návštěvě si rovnou online, aniž bys zadával heslo a login
Jo a to je presne to co se mi nelibi. Predstav si, ze sedis v kavarne, jsi na G, komp ti spadne a ty uz musis jit. Hned po tobe prijde typek, obnovi se mu relace pred spadnutim nebo pujde na G a ejhle! Grower.CZ a jeden ucet jako na dlani.
Tak nechoď do kaváren a nebo si vyber nějakou kde nepadaj kompy