Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
niekedy som mal podobne problemy, a doktor - teda ortoped mi povedal ze mam skoliozu, (vychylenie chrbtice z osi) to bola skor ta bolest v podpazi. a take to pichanie v hrudniku cez prsny sval moze suvisiet aj s KRÍŽAMI ,neviem ako sa to povie cesky, zacal som cvicit a dalo sa to do normalu
- chodis zhrbeny ? skus sa vystriet ,
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]
heh ortopéd mi predpísal masáž v nemocnici a po masáži som chodil do telocvične- tiež v nemocnici. tam bola taka cvičiteľka a tá mi ukázala asi 20 cvikov, ktore som si mal zapametať a cvčiť ich každý deň doma, cvičím ich doteraz , ale už menej ( bol som tam dokopy 5 krát aby som si tie cviky zapamatal )
- a obmedzil som aj hulenie
[list]
By me docela zajimalo, jake cviky, ale asi taky navstivim ortopeda
mne praveze nepripadne, že moc hulim ... 1x denne dam 1-3 prdy lampy, nebo i to je moc? kdyz se kouknu na kamose, co huli od rana do večera
podla mna v tom hulenie nehra vecsiu rolu, joo a este mi povedal ze podla moznosti mam dost plavat - bazen a tak. a to hulenie som obmedzil z inych pricin , u mna to bolo viac faktorov preco som ho obmedzil a ten s tymi bolestami bol asi najmensi ,niekedy som hulil tiez aj 5 krat denne asi rok a pol, a teraz si dam tak raz do tyzdna super odvaz
[list]
Taky občas zařívám bolest na hrudi a fakt je to od zad.
Sice to bude možná znít jako pitomost, ale pokud dlouho sedíte u počítače, stačí tak 1x za hodinu vstát a pořádně se protáhnout. Spolu s cvičením nejlepší prevence skříplých nervů apod.
Byl sem za známou, která se věnuje rehabilitaci a řekla mi že převážná většina bolestí na hrudi je od páteře. Žebro může být posunuté o kousek dozadu a způsobuje to tu bolest dá se to prej zmáknout cvičením ale na to sem moc línej stačí mi že vím že to není něco vážnýho
Tak přesně to mám taky-stiha nevim pak co jsou plíce a co už je bránice, nervy nebo to můžou bejt endokriní žlázy-kozy-chtělo by to více pohybu jakožto plavání je asi nejlepší, s posilovnou to může člověk snadno přehnat,
mno uz jsem paarkrat mel zablokoany zebro a bolelo to jako krava.. akorad to bolelo trochu i na dotyk.. takze si myslim, ze splist si zebro s plicema chce jistej talent
ahoj.chtel jsem se zeptat zda li ma te nekdo zkusenost ze zapalem plic a a naslednou konzumaci travy? uz asi mesic sem nekouril ani nehulil.na tabak jsem se vysral ale mam starsnou chut si dat prda. Mate nekdo nakou radu nebo zazitek stouto nemoci a travou??? z nemocnice sem se vyhrabal asi pred tydnem a hulit bych chtel asi za tyden jen tak boucha na relax....jestli ze nekdo prodelal tuhle nemoc a ma nakou radu napiste prosim.....
Původní příspěvek od mjetkus ahoj.chtel jsem se zeptat zda li ma te nekdo zkusenost ze zapalem plic a a naslednou konzumaci travy? uz asi mesic sem nekouril ani nehulil.na tabak jsem se vysral ale mam starsnou chut si dat prda. Mate nekdo nakou radu nebo zazitek stouto nemoci a travou??? z nemocnice sem se vyhrabal asi pred tydnem a hulit bych chtel asi za tyden jen tak boucha na relax....jestli ze nekdo prodelal tuhle nemoc a ma nakou radu napiste prosim.....
Nevim jestli tohle patří do léčítelství, ale můžeme tak z tvého dotazu udělat
Rozhodně bych nehulil klasickým způsobem - špek. Vyzkoušej vaporizaci, věřím, že samotná ti přinese terapeutický účinek. Roztáhne plicní sklípky a bude se ti i lépe dýchat Zdraví máš jen jedno, ale jak s ním naložíš, to už je jenom na tobě
zdar lidi tak to vypadá že všichni máme stejnej problém a moje otázka zní zkoušel již někdo mastičku nebo něco jiného z konopí ? a pokud ano co a jak to zabralo(doktory nemám rád a chodim k nim jen když opravdu musim..........)
zdraví zdar
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !