Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja rozumiem po česky skoro všetko, a ked ne ,tak si domyslým,
váro? to znie ako dačo ohaldom varenia pika
a máro, to bude asi skratka pre márovačku, bitku ,ale istý som si neni, ešte som to nepočul
pro Cpt. Spaulding:se omlouvám za gramatiku,ale já to na vojně od kpt. Szaba slyšel takto!Pravdou zůstává fakt,že to byl maďar a kolikráte to ze slovenštinou nemělo nic spoločného:-)
pro SINUHET:díky!
Původní příspěvek od PalYno V poslednej dobe si cim dale tym viac vsimam ze vznika medzi nami slovakmi a cechmi jazykova bariera...hlavne medzi mladymi cechmi ze nerozumeju slovakom,,,chcel by som vediet ako ste na tom vy...
obavam sa, ze ta jazykova bariera vznikla uz pred nakym tym piatkom... je pochopitelne, ze medzi mladymi ludmi, pretoze mi CechoSlovaci sme si vzdy rozumeli a rozumiet si budeme, neni-liz pravda (?),
osobne som rad, ze som zazil este tu slavnu spolocnu eru, ved nie kezdemu sa zadari ,,zit v obdobi 3 ci 4 statov.."
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
CSR ako narod nadalej fungovat nemoze,kazdy stat ma mat vlastnu suverenitu a vlastny jazyk,historia ukazala,ze 2 (alebo viac) etnickych skupin v state vzdy vyvolava rozpory. Dalsia vec,ktora spolahlivo rozdelila ceskoslovensko bolo "bratske" delenie v pomere 2ku1 pre Cesko.
Původní příspěvek od MastaHBlastaH Dalsia vec,ktora spolahlivo rozdelila ceskoslovensko bolo "bratske" delenie v pomere 2ku1 pre Cesko.
MastaH...: když se dělila Č a S FR zajímaly mě víc Rychlé šípy, než nějakej státní poklad,takže nevím moc, o jakej problém se tady jedná. Ale z prostého poměru obyvatelstva je poměr 2:1 prostě spravedlivej§ (bo jak bys to řešil ty?) a navíc pokud by se přepočítavaly daňový toky, tak by ten (ne)poměr byl ještě výraznější. někdy i vstřícnej krok je vnímán jako křivda.
MastaH...: když se dělila Č a S FR zajímaly mě víc Rychlé šípy, než nějakej státní poklad,takže nevím moc, o jakej problém se tady jedná. Ale z prostého poměru obyvatelstva je poměr 2:1 prostě spravedlivej§ (bo jak bys to řešil ty?) a navíc pokud by se přepočítavaly daňový toky, tak by ten (ne)poměr byl ještě výraznější. někdy i vstřícnej krok je vnímán jako křivda.
Nie neslo len o statne zlato,islo o to,ze pred rozdelenim bola priemyselna cast republiky Cesko a Slovensko bolo polnohospodarska cast,takze po oddeleni sme mali tazsi zaciatok. Prisli sme o vela strategickych podnikov (Meciarovy a Havloli za to posielam fiktivny kopanec do rebra),napr. podnik Cedok a zbrojovky v Martine.
no mam skusenosti aj s takymi vecami, ze v cesku boli aj ine ceny tovarov a ine platy ako na slovensku. na slovensku boli tovary drahsie a platy vyrazne nizsie. a je fakt aj to ze havel na slovensku zrusil vyrobu zbrani, a v ceku ju nehal nadalej bezat, cim oslabil slovensko o dost dobre priemyselne odvetvie.
Poviem to rovno nechcem chodiť okolo horúcej kaše, ľúbim jointy a už som zrezal nejaké fľaše možno nejsom svätý otec no nejsom žádny narkobarón a svoje chute príznam pokojne aj pred farárom.
Nic nemaz,ved to je vlastne pricina tych recovich barier,ktore v sucastnosti vznikaju. Dalsia pricina je nevzdelanost a pasivita slovakov,tym,ze sa nedokazu dostatocne prezentovat v cechach,tak upadju slovenske jazykove schopnosti medzi cechmi.Aj ked na druhej strane sa slovaci v ceskej tv angazuju (videl som nedavno rozhovor so slovenskymi hercami v Krausovej show,plus serial Letisko a pod... )