Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekne,moc pekne..., kedy si ich ufikol??? teda podla coho si usudil že je ten spravny cas??? podla blizien alebo si mal nejaku very good lupu na kristali.... ???
vuně a chut no takovi jako seno ale jak rikam jsme to nenechal dozrad vim posral jsem to ale netos to dozrad necham tam to byli moje prvni kytky v zivote
Tak po tejdnu přidavam dalši fotky mích krasnich holčiček aspon doufam že to jsou holky
a už my zase povyrostly
cislo 1 ma 63 cm
cislo 2 ma 61 cm
cislo 3 ma 38 cm
a este přidavam pohled na moje dve nejvetči kytky vedle sebe
Dneska pridma fota vsech kytek co mam doma tak zacnu z noname
rostou jak z hnoje
noname cislo 1 ma 72 cm
noname cislo 2 ma 70 cm
noname cislo 3 ma 45 cm
Jecka Harera 4 ma 20 cm
Mauwi 5 ma 35 cm
Mauwi 6 ma 31 cm
white windor 7 ma 1 cm
a tedka tady mam este
Jecka Harera jednou to je cislo 4 ale us pekne smrdy
pak Mauwi dvakrat to je cislo 5 a 6 ty taky smrdej jak svine
a cislo 7 je white windor ale ta dneska vilezla ze zemne tak ma tak 1 cm max
tak us jsem sem dloho nic nedal tak se zase chlubim kytkam ale dneska jan tenam nejvetsima co mam
noname cislo 1 ma 97 cm
noname cislo 2 ma 100 cm
noname cislo 3 ma 57 cm
jak nato tak koukam tak se divim ze to roste jako z vody hahaha mozna to je tim ze i kdyz pouzivam jen kristalon na rust tak to hnojim kazdy druhy den a zatim se my to dari dobre nebo aspon myslim ze dobre to posudte vy jinak na ty posledny fotce jsou my 3 nej kytky ten zbytek kytek ukazu tak za tyden as budou veci