Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky lidičky,nemohli by jste k nabídkám přihodit i místo (aspoň zhruba,třeba Sister Sue - Brno, nebo Blueberry - Severní čechy), jen aby člověk moh aspon tušit kam se když tak pro kyťátka požene...
Hele, sorry že se možná tak drze ptám, ale všichni píšete vyměnovat.
Já nemám matku, a proto potřebuju řízky sehnat, teda ne aktuálně, budu stavět skříňku s bubblerem až na podzim(do léta by mi to nevyrostlo a někomu jinýmu je do péče nedám).
Tak nevěnoval byste dyštak někdo???
Hoj Kalape,
Tohle nepatří jen tobě, ale všem kdo nemá z čeho začít a kvůli jedný dvěma kyti si objednávat semínka nebude. Napoprví zasadit samce je fakt voprus jako svin' . Myslím, a nemluvím doufám jen za sebe, že pokud si vybereš někoho s odrůdou, která by ti byla nej a napísneš mu PM, tak ti kloníka dá i bez protiúčtu (kdybys ho měl udyndat na to, že mu pak jako revanž dáš paličku z úrody- takovej malej bussines jako půčka bez ručitele ) Zkus to, za to nic nedáš, ne?!?
PS: mám Superskunk a Mazar a sem pražskej
(to all:na to psaní "vod kad jako ste" taky pěkně prdíte, slintat si na Wdovičku a pak zjistit, že je až z Karlovejch Varů, děkuju pěkně...)