Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Shaman - tomu davam cca tyden
Holands Hope - pujde cca za 2-3 tydny
Heaven a Swiss Crypto - ty jsou na tom stejne, ty bych videl na pulku rijna
Orange Budy a Skunk1 - ty mi delaj problemy, ty zacinaji teprv ted ukazovat palicky, mno uvidime jestli to holky stihnou...
Hnojim Plagron Alga Bloom 5ml/1l, Shaman dneska dostane Rippen...
btw: u nas corky zatim nejsou, ale co potkavam kamose z okoli, tak ti uz prisli o vse... corky sux, hajzlici mestaci si jezdi na vesnice cilene na corku, uz jsme jich takhle par potkali...
Zdravim,
jsem rad, ze se vam libi ten shaman a dik za K
- Heaven neustale prekvapuje, rychle se ted nafoukl... z jedno listku je peknej kerik... jeste tak 3+ tydny do sklizne
- Swiss Crypto to je poradnej macek, je strasne odolnej, bude ho hodne a kvalitou se nechavam prekvapit az do sklizne... tipuju 3 tydny jeste
- Hollands Hope kvalitou me potesila, ale dost potrapila... svilusky a ted plisne, musel jsem otrhat nejaky bocnice... zatimco Swiss Crypto, kterej je tesne vedle Hollandu nemel ani 1 svilusku a jeste ani naznak plisne... chtel bych ho nechat jeste 2+ tydny, uvidime co ta plisen...
- Orange Bud 1 konecne zacal kvest... jsem zvedavej jestli dokvete je dost vopozdenej...
- Orange Bud 2 ten je na tom lip, tipuju jeste tak 4+ tydny
btw: fotky dam zitra, mel jsem sebou fotak, ale prazdny baterky
Skvele se vetvi, tvrdy palice, dost odolna, ale nakonec jsem ji musel seknout driv kvuli plisni, jinak bych ji nechal az do konce rijna, smoke report pozdeji...
Prekvapeni sezony, rizek, ktery jsem uz davno odepsal se zazrakem vzpamatoval a vyrostal z nej opravdu pekna kytka... odolna, silna vune, hodne pryskyrice... smoke report pozdeji
Hollands Hope - dozral akorat, mensi problemy s plisni, lehce nafialovene palicky, neziskal si prilis oblibu, zkoureni je dost uspavajici, dobry na relax, ale ne do spolecnosti...
Shaman - dozral celekem brzo, zadne problemy, vzhledove krasna kytka, ani ne moc pryskyrice, zkoureni slabsi, neni to zadna pecka, na vylet do lesa jako delane, ma zemitou prichut...
Swiss Crypto - oddolna kytka, mensi palicky, ale jako sutry tvrdy, proste skunk jak se patri... ziskal si velkou oblibu, zkoureni je silne, ale energicke...
Heaven - prekvapko sezony, pocitali jsme ze to rizek nerozdejcha, ale chytl se a vyrostla z nej krasna kytka pekne do zlutava s ohromnym mnozstvim pryskyrice... krasna vune, zkoureni docela zajive pripada mi takove trochu tripy...
Orange Bud - dozrala (jestli se to da tvrdit) jako posledni, nic prevratneho jsme necekali, ale nakonec jsme i spokojeni... hodne lepi a zkuruju taky docela pekne, takovy prumerny model...
Skunk 1 - tak tohohle jsme do ted netestovali, moc se nam nepovedl, nestarali jsme se, byl moc daleko u reky... nechavame jako nouzovku az dojde vse ostatni, tak testnem...
Dekuji za vsechny ohlasy, karmu atd... s touto sezonou jsem velmi spokojen a uzaviram tuto galerii, pristi rok se opet uvidime... pestovani ZDAR!