Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Scirius: Ne ze bych prahnul po poslednim slovu, ale Biogreen je firma, ktera vyrabi hnojiva. Mezi svymi produkty maji i Biogreen Mom, hnojivo udajne spec. pro matky, tot jen pro upresneni.. To, ze na svych strankach pisou, ze jsou vysoce koncentrovana, je uplne normalni, nikdo nebude tvrdit, ze vyrabi ridkou brecku.. Navic si ze startu myslim resil ekonomicnost, ne koncentraci..
Myslim, ze nektery vzory proste obcas chteji neco vic, a je fajn, kdyz se jim muzes prizpusobit, tot krasa 3slozky, comprende?
Mám jej, tudíž mohu o něm povídat a je opravdu skvělé.
S tímhle hnojivem taky můžeš ukojit případné potřeby mateční rostliny, jelikož to má veškeré živiny, tudíž stačí zvednout koncentraci. Kdybych ho neměl, vůbec bych to nepsal a
rozhodně tu koncentraci nemaj vycucanou z prstu
Jakožto bývalý dlouholetý matkař si myslím, že jsem odzkoušel mnoho hnojiv a tohle je nejlepší. Matky mají výrazně vitální vzhled a nejenom vzhled, jelikož jsou vitalní celé. Mají nádherné voskové listy s tmavě zelenou barvou! Jsou k pokukání a dělá jim to opravdu dobře! A růst je taktéž nesrovnatelný s jinými hnojivy.
Badjoke, jaké máš zkušenosti s matečními rostlinami?
Scirius: Mam maminku jako kvetinku, at ma let kolik chce, tak je furt cela vitalni, asi to bude temi koncentrovanymi ovocnymi stavami, co ji tu z moravy vozim..
Skoda, zes musel smazal svuj predchozi DK nick, urcite by se naskytla zajimava moznost prohlednout si vyplody Tvych dlouhodobych zkusenosti, se kterymi se ja sam nemuzu, ba ani neodvazuju srovnavat..
caffte,
chcem sa spytat ci by ste mi nemohli dat link na postup pri pestovani rezov a matiek ci sa rezy mozu hnojit adt... chcel by som sa o tom informovat a matky ako sa robia atd... DIK MOC
P E A C E
Původní příspěvek od Ujo_Lojzo Halo odpovie mi tu niekto pls???
caffte,
chcem sa spytat ci by ste mi nemohli dat link na postup pri pestovani rezov a matiek ci sa rezy mozu hnojit adt... chcel by som sa o tom informovat a matky ako sa robia atd... DIK MOC
P E A C E
Ty vole podivej se do FAQ a zapoj vlastni hlavu. Mel sem chut ti dat K- za trapne otazky
NEPISTE MI O RIZKY, PROSIM, TENTO DREAD JE URCEN JEN PRO PAR LIDICEK, CO CEKAJ NA RIZECKY. JA JEDU RIZKY KVULI KAMOSOM, DO TEDKA NEJAKE OBCAS PREBYVALY, ALE NEBYLO JICH MOC, TAK SEM RESIL NECO NA GROWERU, ALE TEDKA SU UZ NA SUCHU, NEMAM NIC, BO SE KAZDOU CHVILKU STAVI NECEKANE NEJAKY KAMOS PRO PAR KOUSKU A JA MAM TEDKA V RIZKARNE PRAZDNO A NOVE NAREZANO, KONECNE:-) KAMOSUM DAM PREDNOST PRED GROWERY, BO JE ZNAM A NEMUSIM DAL NIC RESIT, ZADNY STRES A UZ JEN TEN VZTAH, KAMOSI NA PRVNIM MISTE, SORRY, ALE TAKOVY JE ZIVOT:-/
SCIURUS: ja na groweru nicmoc neresim, bo me obcas prekvapujiii reakce nekterych groweru, no nic, zadnou karmu sem uz dlouho nedal, ani tobe K-, take veci neresim, nemam cas, bo su na groweru fakt minimalne, spis jen omrknu, kdo co chce a tak, jinak moc grower neresim, hlavne kvuli lidem asi, valim si svuj pohodlny lossiiii styl, na nic moc nereaguju, pisu jen sve zkusenosti, s GHE su maximalne spokojen, mam 4 matky, kazda chce trochu jinsi davkovani, minimalne santa maria/plank, kdyz jim davam stejne, vidim, co to s kytkama dela, ja jedu matky jen do te doby, nez kamosi budu chtit rizky, pak prepinam a kvetu, se uz nemuzu dockat, bo sem si maminky fakt krasne nachystal na kvet, tak metr mozna a deme do kvetu. jeste si furt myslis, ze se mi GHE nehodi? je to kompletni hnojivo, trislozka, az na ten biogreen zatim nejlepsi davkovani, to sem testoval uz radu hnojek. je to o tom, ja mam darkove baleni GHE a mam to na celu vegetaci, od semenacku, pres rizky, matky, kvet, pokojove kytky, zahradku, pro me je to idealni reseni, nebudu si prece proto, ze ma biogreen o trosku lepsi davkovani hnekda kupovat biogreen, kdyz su spokojen s GHE, ne? GHE doporucuju, bo s nim mam dobre zkusenosti u fsech kytek, pouzivam ho fakt na fse, jen jine dafkovani, ale verim, ze existuje i lepsi hnojka na matky, zatim se BIOGREENnezkusal, ale asi to testnu, az dojedu GHE a rozjedu zas nejake maminky, bo su zvedav:-)
Sciurus chtěl zřejmě dokázat badjokemu že má obrovský zkušenosti s pěstem a narazil. Chlape neber si to tak do hlavy, nikdo není dokonalej. Někdo je moudrej někdo zase hloupej že.
growmaniac: matky neobvykle pod sodikem, dle meho nazoru je lepsi na maticky nez metla, ale to je jen o nazoru a zvyku, ja miluju sodikovou zaaari, momentalne jedu jednu maticku pod 250tkou, miminka pod zarivkama, nakombinovane flory a coolwhitetky
omlouvam se fsem, ale byl sem od jara mimo city v totalnim zapadakove, drel sem v hokne od nevidim do nevidim jak cip a to nejhorsi - byl bez netu!!! momentalne mam jednu maticku, SENSI STAR, krasavice, viz foto:-) snazim se rezat jen vrsky na fajnove mimina, takze pocet rizku je omezen!!!