Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes prinasim fotky z presne 21. dne kvetu.
Musim pochvalit BioBizz za vyborne hnojky, jenom je skoda, ze se namichane tak rychle kazi. Jinak kytky vypadaji ze jim nic nechybi, akorat Bushman bude asi pozdeji nez ty ostatni, ale zase se na nej tesim ze vsech nejvic
Fotos:
1,2: Celkovy pohled
3: Nebula v hline
4: Nebula v kokosu
5: Chronic
6: Kus Bushmana, je uplne vzadu v rohu, tak se mi tam nechtelo lozit , priste to napravim
Hezký! na 22. den to vypadá hodně dobře, tipoval bych tak 30.
Díky za další důkaz že Enviro funguje. Za měsíc přesouvám grow do jiného pokoje s malou místností (hádej na co a přemejšlim jestli vzít k tomu co mam 250W sodík nebo 200W enviro a myslim že už sem se rozhodnul. Jeden sodík už tam svítí tak kupuju enviro ať maj holky širší spektrum..
Fotoz z 28. dne kvetu, tentokrat pri rozsvicene lampe, stihl jsem jich jenom par a potom se mi vybil fotak, bohuzel u sebe zrovna nemam nabijecku Jinak kytky uz zacinaji brutalne cukrovatet a uz se tesim na ochutnavku
foto 1,4 : celkovy pohled
2: Nebula v hline
3: kus Chronica