Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
nevim zda se tohle hodi do pokrocilich techn. protoze resim zakladni problem dripu ale nechce se mi zakladat nove tema .... .
Podminky:
chystam skrin 70*55*60cm (prostor celkovy), pestebni prostor je 45cm delka ( a pak tech 55 sirka + 60 vyska), zbytek 25 cm na kraji na tlum.,zap.,hnojiva, atd......... . Truhlik 2kus 40cm dlouhy do nej kokos a celkove 6 kapilar ( jedem truhlik 3 kap.) . Svetlo 150W.
Otazky
1) Jake CERPADLO na ty to podminky prutok( L ), poprikladu vytlak ???
2) Jak velky zasobnik ( L ) na 4 kytky ????
Moc vam kdo odpovi DEKUJI .
Co se čerpadla týče, můžu doporučit čerpadlo na auto-ostřikovač za 200 kč,- výtlak perfektní (2m no problem) jen hlučnost je vyšší.
Vývody jsem zalil tavnou pistolí abych je odizoloval a používám ho normálně jako ponorné čerpadlo (ponořené nedělá skoro žádný kravál)
Jako spínače používám dvě spínací relátka.
Kralicek: Abych ještě upřesnil, nádobu na roztok doporučuji mít mimo skřín, do skříně mír zavedenu jen hadičku od toho čerpadla, rozvod jsem třeba udělal z tenké injekční stříkačky, odřezal jsem konec s jehlou, ten nasadil na hadičku od čerpadla, do stříkačky nadělal šroubováčkem a hrubou silou dírky na kapiláry a zaizoloval opět tavnou pistolí. Kapilárky seženeš třeba u hydroponie plus za 6 kč metr, nedělej je zbytečně dlouhé, roztok se pak zbytečně zahřívá.......
Co se týče obsahu roztoku - čím víc, tím líp ))) Uvědom si ovšem, že větší kytky pijou klidně i pět litrů denně.
Takový levný drip se dá se vším všudy postavit za nějakých 400,- kč + časovač. Ten je dražší a nedá se asi přímo doporučit. Záleží na tvé konkrétní potřebě.