Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je něco jinýho mýt 1000 semen Noname,stim bych klidně zamořil školní zahradu,a je něco jinyho když máš 10 semen za 100Euro,někde jsem četl že konopný seminko má klíčivou životnost 3 roky a docela tomu věřím,a to nemluvim otom že musí být dobře skladováno (chlad,tma) si vem příklad,někde tady se řešilo že semena ze zverimexu nemaji moc velkou kličivost,proč asi?podle mě je to tim že sou stary třeba 2roky a vůbec nikdo neřeši skladovaci podminky protoze je to pro ptaky a těm stači i zdechle semeno...takze podle ma, kvalitni genetiku sazet hned jak je to mozne,necekat az seminko pojde,protože ne každy ma doma třeba original sklípek s idealnim chladem na třetim schodě,a staci aby několikrat (třeba v letě) zasvitilo na seminka slunce a muzou byt poškozena,toť můj názor
Out 2006 vyčorovanej
Naposledy upravil GreenMafia 13-04-2007 v 15:20 PM
Asi záleží na odrůdě, ale já se skladováním v pokojový teplotě dobrou zkušenost nemám.
Na Nirvaně radí hermeticky uzavřít, zmrazi - pak vydrží roky:
SEED AND BUD STORAGE
Use a seal-a-meal to hermetically seal the bag with no air inside. Freeze or refrigerate, and bud and seed can be kept for years this way.
Rap seeds in a paper towel to absorb moisture. Keep them in the freezer, and pull out only as many seeds as you need, then pop them back in the freezer quickly.
no ja som tento rok vytiahol aj seeds zo sezoony 2004 a z 24 vykliicilo 23.. nemysliim si, ze by naasledne mal vyplyyvat nejakyy probleem s rastlinami alebo uucinkami vyysledneeho produktu.