Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo už jsem si dal říct a přepl jsem na 18/6 aby teda trochu vyrostli kytičky....jinak zítra sem hodím nějaký fotečky zase aby jste viděli jak se jim vede...
Heh,ty jim davas holkam kapky, ti povim.Jestli uz si prepl zase na 18/6 tak mas lepsi ty male tam nechat.Za oknem to moc neroste.Jeste je docela kratky den a slunko nema moc silu.
Tak lidičky dneska mi došlo světílko z www.janca.cz je to Philipska Son-t 250W sodíček tak tedka už jen zbějvá abych si sedl ke starej sešitum z učnáku abych si vypočítal jakej kondenzátor bude potřeba jinak myslím že už věčinu věcí mám...a pak hodím foto ;-)