Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je jaro , budeme sazet ))
Mam super misto,nad lomem , staci prekonat plot a krasna plosinka s dobrou pudou je tu...Az na to , ze asi 300m odtud maj policajti cvicak psu ... Pod svicnem je nejvetsi tma! Aspon teda doufam
Nejlepsi je paseka v lese na jiznim svahu co nejdale od civilizce s jemnym houstim , kde na to houbari nepridou.
Rakety zeme vzduch mohu jen doporucit :-))
Mohli byste mě informovat, co se přes léto děje
v lesní školce. Myslim takový ty ohrádky s malejma smrčkama, který maj většinou ideální vzrůst, aby jím
zakryli kytky.
Jestli tam třeba přes léto něco nedělaj brigádníci nebo hajný.
no ja tenhle rok sadim poprve a budu to s prispenim meho zkuseneho kamarada davat ven a mam o me detatka docela strach - tak malo staci aby je nejaka kurva skosila !
Já jsem si našel letos pekné místečko se spousty vychytávek - jížní svah, sluníčko od rána do večera, daleko od civilaze , kytky ohroží jen paád letadla a nebo ty srnky kteří tak rádi papaj ale místo mám snad zatím nejlapší co jsem kdy mněl.
Určitě budu pěstovat bez chemie. Nejvejš tak ještě navozit hlínu. Nejde mi ani o to co nejvíc se zhulit, spíš jen tak vychutnat skvělou chuť trávy. Bude to blízko Prahy, na zaprděným místě a mezi listnatým křovým. Políček bude hodně a hodně malých.
to neni zadnej vtip ja sem si vcera poridil 6 raket typu scat , vyslo to docela levne . Doporucuji nainstalovat asi tak 3 metry od posledni kytky pod uhlem 66o smerem ven od pole. Pod timto uhlem bude nepratelsky vrtulnik lehce zasazen a vlivem vetru zanesen do dostatecne vzdalenosti od pole.
Kdybych vysekal pár stromů ve školce(velikost stromů je asi 2m) vykopal díru a dovezl hlínu dařilo by se tam kytkám v pohodě?Jako aby kořeny neprorostli ke kytkám a nesrali se růstu ci vy na to???
no já sem si udělal pole na zahradě pražskýho hradu,
potom taky na zahrádce musea (neřeknu radši jakýho!!!) a potom v šárce a podbabě!!! -ale tam to asi někdo sklidí!!!
kytky do přírody!!! be free!
p.s. prej že 14tidenní kytky kerý sou vyšší než ostatní sou na 90 proc. samci!!
pravda?
schovejte si kytky do rákosí,najděte nepodmáčené pole rákosu,vlezte dovnitř,mačetou vysekejte pole potřebné a možné,rýčem vyrejete kořeny rákosu,půda kde roste rákosí má velmi dobré složení i ph a hlavně v kořenech zadržuje vlhkost,která vám ušetří zalévání i v nejparnějších vedrech,po vsazení sazenic osekejte mačetou nejblíže stojící jarní mladé rákosí kvůli světlu,jedinou nevýhodou je podzimní vlhkost,která se v rákosí drží a přitahuje plísně,lze tomu předejít postřikem z tabákového odvaru,při pozdějších návštěvách si berte do rákosí rukavice a mačetu /i brýle jsou vhodné/, protože rákosí je ve svém vegetativním vrcholu neprostupné bez mačet,jeho listy mohou pořezat na holých rukou na šítí a pokud se pole osvědčí lze jednoduchým způsobem oplotit proti zvěři,