Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Feminizátor?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

feminyzovany seminka stojej tolik,protoze si stim daj vic prace nez nalejt smichanou chemku do lahvicky.Sice nevim jetli to zabira ale asi to skusim az budu na pristi rok klicit.Teoreticky je to mozny,dyk jestli vam vyroste samec nebo samice ovlivnujete uz vod zacatku do jaky to date zeme(hodnota PH),takze to ze to dam do nejaky chemky ktera to seminko nejakym zpusobem nabudi mi zas az tak nerealisticky neprijde!Urcite to nebude fungovat na 100%,ale typnu si ze tech 70-80% uspesnost to mit bude.

Old Post 09-10-2007 v 12:47 PM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak jsme brnkli do greenshopcb.cz, growshopu, na který výše odkazuje onanoperverz (takový nick) a tamní prodavač bude zřejmě férový chlapík, páč nám úpřimě sdělil, že žádná pozitivní zkušenost se zatím nekonala, spíše naopak.
pár věřících, kteří do toho šli, se tímto přípravkem připravilo o cca 50% semen, které by s největší pravděpodobností asi jinak vyjely. zda bylo zbylých 50% semen feminizováno či nikoli jsme se nedozvěděli.
podotknul však, že mu není znám growerskill těchto odvážlivců.
chtěl jsem to zkusit, ale upřímnost prodavače mi naštěstí ušetřila 900 peněz + čas ++++ spooooooustu nervů.. bych kurvoval ještě navánoce!

ono to bude trochu složitější asi, chjo..

Old Post 09-10-2007 v 13:15 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

skoda ... ale usetrils mi 9 kylicek tak K+ for you

Old Post 10-10-2007 v 04:59 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Někde (tipoval bych že tady na groweru) jsem četl,že stačí zalévat kytku(holku) roztokem dvou tabletek aspirinu a 2l vody..Z kytky by se mel stát hermáč a všechny semínka co vzejdou by měly být holky..Nikdy jsem to nezkoušel tak mě nekamenujte..
čuste

Old Post 21-11-2007 v 20:35 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od dlouhán

pár věřících, kteří do toho šli, se tímto přípravkem připravilo o cca 50% semen, které by s největší pravděpodobností asi jinak vyjely.

to mě jen utvrzuje, že tyto preparáty mají hlavní účinnou látku ethylen ... který svým účinkem způsobí, že semínka který "mohou dozrát" dozrají a ty které nejsou plně zralý, ne zcela vyvinuté, ale životaschopné - tak ty zabije (a tyto semínka právě bývají samci)

teda asi

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 21-11-2007 v 22:06 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás