Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
feminyzovany seminka stojej tolik,protoze si stim daj vic prace nez nalejt smichanou chemku do lahvicky.Sice nevim jetli to zabira ale asi to skusim az budu na pristi rok klicit.Teoreticky je to mozny,dyk jestli vam vyroste samec nebo samice ovlivnujete uz vod zacatku do jaky to date zeme(hodnota PH),takze to ze to dam do nejaky chemky ktera to seminko nejakym zpusobem nabudi mi zas az tak nerealisticky neprijde!Urcite to nebude fungovat na 100%,ale typnu si ze tech 70-80% uspesnost to mit bude.
tak jsme brnkli do greenshopcb.cz, growshopu, na který výše odkazuje onanoperverz (takový nick) a tamní prodavač bude zřejmě férový chlapík, páč nám úpřimě sdělil, že žádná pozitivní zkušenost se zatím nekonala, spíše naopak.
pár věřících, kteří do toho šli, se tímto přípravkem připravilo o cca 50% semen, které by s největší pravděpodobností asi jinak vyjely. zda bylo zbylých 50% semen feminizováno či nikoli jsme se nedozvěděli.
podotknul však, že mu není znám growerskill těchto odvážlivců.
chtěl jsem to zkusit, ale upřímnost prodavače mi naštěstí ušetřila 900 peněz + čas ++++ spooooooustu nervů.. bych kurvoval ještě navánoce!
Někde (tipoval bych že tady na groweru) jsem četl,že stačí zalévat kytku(holku) roztokem dvou tabletek aspirinu a 2l vody..Z kytky by se mel stát hermáč a všechny semínka co vzejdou by měly být holky..Nikdy jsem to nezkoušel tak mě nekamenujte..
čuste
Původní příspěvek od dlouhán
pár věřících, kteří do toho šli, se tímto přípravkem připravilo o cca 50% semen, které by s největší pravděpodobností asi jinak vyjely.
to mě jen utvrzuje, že tyto preparáty mají hlavní účinnou látku ethylen ... který svým účinkem způsobí, že semínka který "mohou dozrát" dozrají a ty které nejsou plně zralý, ne zcela vyvinuté, ale životaschopné - tak ty zabije (a tyto semínka právě bývají samci)