Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne ako pise FlickerBird. To, ze Lowrider kvitne nezavisle od fotoperiody je sposobene ruderalisovskym genom. A je to paradicka, ked mas za 8 tyzdnov hotovo, tusim nad nim porozmyslam a zaobstaram si ho tiez :-). Este by to casom chcelo sem hodit tvoj smokereport, som strasne zvedavy, co sa v tej rastline vytvori za tych 8 tyzdnov ;-).
immunal: to by mě taky zajímalo,ale voní hezky a aji jsem tady někde četl že ten lowryder je jednoprdovka a konec uplný umrtvovák ale nevím co je na tom pravdy nechme se překvapit...
hale když řikate že lowrider začne kvest po naky určity době staří , tak teda f tom připadě nejde udržovat na rustu matku nebo se mejlim?? jestli to nejde tak ti navrhuju at aspon nejakou spodní paličku si opylíš a uděláš naky seminka , jestli mne poslechnceš tak pm,nejak se domluvime :-)peace a at to roste budu to sledovat :-)
IcanLearnUgRow: pro jeho velmi krátkou vegatační fázi se nedá klonovat ani nic jiného jako matka a tak...semena jsou nezbytné! nějaké semínka ještě mám a tak tento grow nechám jenom na zkoušku...ten příští nechám opýlit abych měl nějaké ty seeds...dneska jsem fikl samce a něco si uvařím...
jo jo..mal som semena low ridera od kamosa ( nevysli ) tak som uz davnejsie o nom cosi cital ;-) ale vies...seedbanky ti nataraju kadeco, preto budem fakt zvedavy aka bude realita...a vidi sa mi to ako veeelmi zaujimava odroda pre ,,maloskriniarov"
ja sem mne low rider minulej rok a funguje to presne tak jak to tady Mjr.BlasterX popísuje začne to kvest v časovem pasme ktore je genetycky udano a ne po prepnutí na ine časove pasmo