Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » ukradli vam peniaze pri posielani v obalke do nirvany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Undersehn Awas
Nový Člen

Karma uživatele Undersehn Awas - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak ted uz jsem fakt nasranej..poslal jsem 50 euro a je to pres 10 dni a ani potwrzeni o prijeti.uz podruhy me nekdo podelal..Nestesti jedu na zacatku cerwence do Amstru tak si to koupim osobne a bude to nejjistejsi.ale skoda tech 89 ecek

Sympatisuji se swými swěty..

Old Post 07-06-2007 v 20:44 PM
Undersehn Awas je offline   Profil uživatele Undersehn Awas   Find more posts by Undersehn Awas   Foto galerie člena Undersehn Awas   Click here to Send Undersehn Awas a Private Message   Add Undersehn Awas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Arjan
Stálý Člen

Karma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zdravím všechny okradené takže prej ta zásilka jde alespon částečně dohleda... naše pošta tuto službu má. Sice jsem neuspěl ale někteřým z Vás to třebapomuže...

http://www.cpost.cz/jetspeed/portal...sledovanibaliku

Old Post 12-04-2008 v 06:53 AM
Arjan je offline   Profil uživatele Arjan   Find more posts by Arjan   Foto galerie člena Arjan   Click here to Send Arjan a Private Message   Add Arjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Arjan
zdravím všechny okradené takže prej ta zásilka jde alespon částečně dohleda... naše pošta tuto službu má. Sice jsem neuspěl ale někteřým z Vás to třebapomuže...
http://www.cpost.cz/jetspeed/portal...sledovanibaliku

Mno co já vím, tak zásilky nejsou během přepravního procesu sledovány online a zahraniční poštovní správy informace o pohybu zásilek na jejich území zpravidla neposkytují. Nicméně zjistit, kdy zásilka opustila českou republiku problém není..
Doda dodání taky garantovaná není. Orientační doba pro zásilky přepravované prioritně (přednostně) je 1-2 týdny.
Pokud není dodána ani po téhle předpokládané době, můžete uplatnit reklamaci u libovolné pošty pouhým předložením podacího lístku.

Old Post 12-04-2008 v 08:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roboot
Stálý Člen

Karma uživatele roboot - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

čuz minulý pondělí sem si objednával od nirvany. prachy sem společně s fakturou co mi poslali na mejla poslal doporučeně a nska to dorazilo žádnej problém a celou dobu mě informovali o stavu objednávky.ještě uvidím co z toho vyroste

Old Post 25-04-2008 v 10:53 AM
roboot je offline   Profil uživatele roboot   Find more posts by roboot   Foto galerie člena roboot   Click here to Send roboot a Private Message   Add roboot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M Power
Nový Člen

Karma uživatele M Power - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nazdárek, z Nirvány jsem objednával 5 x a všechno v pohodě dorazilo

Old Post 26-05-2008 v 21:27 PM
M Power je offline   Profil uživatele M Power   Find more posts by M Power   Foto galerie člena M Power   Click here to Send M Power a Private Message   Add M Power to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hej^SlovaK
Nový Člen

Karma uživatele Hej^SlovaK - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Z nirvany som objednaval 2 krat. Platil som cez Visa kartu, vsetko prebehlo v poriadku a asi do tyzdna som mal semka doma. Naopak z dutch-seeds.com ked som objednaval tak ma ofajcili o 67 euro :-///

IN:
Ice - 10 (1 rastlina ide hydro)
White Rhino - 10 (1 rastlina ide hydro)
OUT:
Jack Horror - 10
Early Special - 10
No Name - 9

Old Post 07-07-2008 v 20:07 PM
Hej^SlovaK je offline   Profil uživatele Hej^SlovaK   Find more posts by Hej^SlovaK   Foto galerie člena Hej^SlovaK   Click here to Send Hej^SlovaK a Private Message   Add Hej^SlovaK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BlackStar
Stálý Člen

Karma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% PěstitelskáKarma uživatele BlackStar - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Z Nirvany jsem objednával tento rok taky, poslal jsem keš, to tam došlo, ale seeds od nich ne . Nevím, kde to zkončilo. Snad neleží ladem někde na poště

Old Post 07-07-2008 v 21:04 PM
BlackStar je offline   Profil uživatele BlackStar   Find more posts by BlackStar   Foto galerie člena BlackStar   Click here to Send BlackStar a Private Message   Add BlackStar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás