Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ted uz jsem fakt nasranej..poslal jsem 50 euro a je to pres 10 dni a ani potwrzeni o prijeti.uz podruhy me nekdo podelal..Nestesti jedu na zacatku cerwence do Amstru tak si to koupim osobne a bude to nejjistejsi.ale skoda tech 89 ecek
zdravím všechny okradené takže prej ta zásilka jde alespon částečně dohleda... naše pošta tuto službu má. Sice jsem neuspěl ale někteřým z Vás to třebapomuže...
Původní příspěvek od Arjan zdravím všechny okradené takže prej ta zásilka jde alespon částečně dohleda... naše pošta tuto službu má. Sice jsem neuspěl ale někteřým z Vás to třebapomuže... http://www.cpost.cz/jetspeed/portal...sledovanibaliku
Mno co já vím, tak zásilky nejsou během přepravního procesu sledovány online a zahraniční poštovní správy informace o pohybu zásilek na jejich území zpravidla neposkytují. Nicméně zjistit, kdy zásilka opustila českou republiku problém není..
Doda dodání taky garantovaná není. Orientační doba pro zásilky přepravované prioritně (přednostně) je 1-2 týdny.
Pokud není dodána ani po téhle předpokládané době, můžete uplatnit reklamaci u libovolné pošty pouhým předložením podacího lístku.
čuz minulý pondělí sem si objednával od nirvany. prachy sem společně s fakturou co mi poslali na mejla poslal doporučeně a nska to dorazilo žádnej problém a celou dobu mě informovali o stavu objednávky.ještě uvidím co z toho vyroste
Z nirvany som objednaval 2 krat. Platil som cez Visa kartu, vsetko prebehlo v poriadku a asi do tyzdna som mal semka doma. Naopak z dutch-seeds.com ked som objednaval tak ma ofajcili o 67 euro :-///
IN:
Ice - 10 (1 rastlina ide hydro)
White Rhino - 10 (1 rastlina ide hydro) OUT:
Jack Horror - 10
Early Special - 10
No Name - 9
Z Nirvany jsem objednával tento rok taky, poslal jsem keš, to tam došlo, ale seeds od nich ne . Nevím, kde to zkončilo. Snad neleží ladem někde na poště