Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Žádnou vodu nebo zvýšenou vlhkost na palice!!! Teda pokud není plíseň záměrem finálního produktu!! Nech to bejt, kytkám to už nic neudělá, rozhodl ses dobře.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Zdravim vsechny a po vice jak 14 dnech prinasim cerstve potesujici zpravy. Holky byly statecny, vydrzely az do konce. Pozitri je chci setnout.
Nezda se mi, ze by se nejak vice projevila pritomnost tech par sfini.
Cau Jowanes. hele prosimte mam otazku. Mas tam peknou jungli a tak me zajima kolik kytek mas na jakym prostoru. Mam totiz neco podobnyho a prijde mi, ze pri takovy hustote se uz svetlo nedostane na spodni palicky. Tak prave nevim jestli nemam ten pocet kytek snizit. Predem dik za info.
Zdrawim wšechny tak se mi po dnešní návštěvě boxu podařilo zjistit že pěstírna je zas celá zamořená od svinušek ted sem v pulce květu tak se mi na ně nechce rvat žádnou chemku minulej grow se mi to stalo přesně to samý zhruba ve stejnou dobu a použil sem omite ale chut potom byla fakt strašnáchci se vás proto zeptat na nějaký čistě bio řešení po jehož použití by nebylo nic znát nechci zas pak hulit nějakou chemku
Dík a keep smail
Jasný jak sme spolu už řešili tihle predátoři ale nějak nedávaj vyšší teploty-----)docela mě to ted ve skřini lítá taže myslim že by mi moc nepomohliale jinak dík za radu
Můžeš to nechat trošku pootevřný. . . koumej to a přijdeš na to jak dostat teploty dolů.Pořádnej ofuk, přítah studenýho vzduchu . . .
Přeju štěsti se sviluškama..
To wěřimale průser je vtom že mi přišel mail že v tomhle období je neposílaj je na ně moc vedro a potom by už byli k ničemu tak sem na doporučení kámoše použil něco jinýho sumithion super je to sice těžkej prostředek ale dá se vklidu vyflushovat a není to takowá sra*ka jak omite dneska sem koumal kyti pod lupou -nnašel sem jedinou živou svilušky všechny byli mrtvý tak uwidíme no.....
Jinak dík všem za rady určitě do těch pavoučků v budoucnu pudu
Peace And FloWerS