Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
14.6.07 22 den růstové fáze 18/6
Klony jsem zastřihnul a začal jsem používat na postřik Cropmax,doufám,že ne pozdě.
Stále hnojím ob den Ahčkama a na postřik PhytAmin
Jinak klony mají krásnou barvu a zdravé.
Foto dodám později.
16.6.07-24 den růstové fáze 18/6
Klony nejdou moc do výšky.Po zástřihu se zpomalily,ale za to se začali rozjíždět sekundární větvě.Jinak nic nového.Hnojím podle návodu.
Stále vypadají zdravě.Takže si na nic nestěžuju.
Takže mám první problém:Svilušky
Použil jsem postřik přípravkem OMITE 570 EW,je to chemka
Má s ním někdo nějakou zkušenost?
Za jak dlouho se dá svilušek zbavit?
Dík za rady
22.6.07-30 den růstové fáze 18/6
Opět je tu nějaké new info
Po dvou postřicích jsem se svilušek snad zbavil.No žádnou jsem nenašel,tak doufám,že jo.
Celkem jsem překvapený.
Opět aplikace Cropmaxu a phytAminu.
Kytky jsem prostříhal a někde po ohýbal.
23.6.07-31 den růstové fáze 18/6
Je to den poslední.Dnes jsem nainstaloval pletivo a přepnul je na květ 12/12
Namíchal jsem hnojivo na počáteční fázi květu podle návodu.A doufám,že se vyplní pěkně prostor.Fotky sem šoupnu zítra
25.6.07-2 den květové fáze 12/12
Použil jsem opět Cropmax.Pomalinku to začíná dorůstat a vyplňovat prostor
Stále hnojím podle návodu.
No a ještě pořád nevím teplotu a vlhkost…ale výbojka tak moc zas nehřeje.
Tak si myslím,že to je okej.
Kromě svilušek žádný problém což mě hodně těší.Uvidíme jak se povede dál.
29.6.07-6 den květové fáze 12/12
Mám tu opět nějaký malý apgrejd.
Ostřihal jsem spodní větve,na které nesvítilo.Kytky opět něco povyrostly,tak jsem je propletl do pletiva.Opět jsem postřikoval Cropmaxem a phytAminu.Hnojení stále stejné:
Počáteční fáze květu:Grow 0.4 ml/l
Bloom 0.8 ml/l
Micro 0.4 ml/l
Střídám s vodou.
Stále věřím,že se mezery ještě krapec vyplní.
ke Konupku jak tak koukam tak snad zjistuju ze tam nemas zadnej vetracek na ofuk kytek. Nebo ho masnekde schovanej ? Hele a teda jesi ho tam nema tak si ho porid a staci jen PC co mam i ja wle tak zatial