Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi, tak po tomhle osloveni "Ahoj, Happy_Mirec! Zdá se, že jsi již několik týdnů nepřispěl do fóra žádným příspěvkem" sem teda konecne musel neco napsat. Bohuzel fakt newim kam, tak alespon pridam nejakej ten textovej apdejt. Chtel sem vcera nahazet nejaky fota, ale po zjisteni, ze muj fotak nefoti normalne ale jenom cervene nebo bile, sem radsi nic nedam. A to asi dloho. Fotacek si musim tedy pujcit od znameho, kteryho vydim jednou za 14 dni. Jo a mam jeden problem......u nas ty nasi "JZDaci" zasadily 3x mega velky pole technickeho konopi. Bohuzel mam vsechny kytky pobliz (cca 1km do kopce) a tak se bojim nekontrolovaneho opileni.
Na 1. policku to vypada celkem dobre, kytiz byly 2x pohnojeny jichou z kopriv a vypadaji ze si celkem libuji. Akorat mi to porad neroste jako jinym lidem. Kyticky maj okolo 40 cm a skoro vsechny sou zastrihnute FIMem. Na nekterych se holt nevydaril.
Na 2. policku to nejak zarostlo koprivama a veskerou vegetaci. Jenom ne konopim. Kytiz tam nerostou tak jak bych chtel. Par jich je tam nejakejch zabrzdenejch. I po 2 mesicich maj pouhych 10cm. Ale porad lepsi nez nic.
No a 3 policko uz skoro neexistovalo. Je to asi tak tejden co sem sel kyticky zkontrolovat, a co newidim....NIC. Kytky v tahu a kvetinace rozsekany na maderu. Vsechno naradi bylo fuc. No a tak sem nastvanej zjistoval kdo to udelal. Jeste ze ma tak hodny kamarady co ho nabonzovali :-D. Na toho krypla sem si pockal rano na nadrazi a dal sem mu za vyucenou. Dostal takovej strach, ze sel jeste v tu hodinu kytky vratit na svoje misto, i kdyz kvetinacu uz se mi zbavil na dobro. Tak sem kyticky vzal a presadil uplne jinam do kopriv, kde je sice min svetla, ale vic vlhkosti, coz je v tehle vedrech fajn, ale na podzim to bude zase na prd.
No tak to je zatim vsechno a budu se snazit kyticky co nejdriv nafotit. Ale zatim to vypada ze to bude tak max 2x......za mesic a o sklizen.
No to byl primo zazrak, ze se mi vsechno vratilo. Fakt newim proc to ty lidi delaj. Sou uplne hloupy. Jinak dekuju, ale zatim se moc nedari. Kdyz tak projizdim tu out galerku, tak se mi chce brecet z toho ze me to vubec neroste. Ale ma to jeste nejakej mesic na rust, tak doufam ze se mi z toho podari vytezit zelenyho zlata co nejwice. Prju ti jinak taky hodne uspesnej grow.
Takze sem si dnes mohl na chvilku pujcit kamaraduv fotacek, a sel sem rychle nafotit alespon 1 policko. Bohuzel sem s tim fotakem vubec neumel, a tak sou fota mizerny. Jinak co dodat k policku. Moc to neroste, ale ma to jeste more casu, a pevne verim ze kytis jeste hodne povyrostou. Ale i tak sem za ty mrzacky moc rad. Jo a jedna kyticka zacala kvest. Tak sem ji ustipnul vrsek a budu doufat, zacne zase rust.
Naposledy upravil Happy_Mirec 21-06-2007 v 21:11 PM
Ja ti tiez mooc drzim palce nech ti to rastie a neboj im sa teraz mozno nechce rast ale nepodcenuj ich maju este vela slnka pred sebou a ver ze budes prijemne prekvapeny kolko urody ti prinesu ....
Vsimol som si tvoje fotky na prvej strane a zda sa mi ze jedno miestecko mas akoby obrastene niakymi krikami alebo niekde v lesiku ale to mi mozno aj sibe...ja som raz mal palicky na mieste kde su kriky stromky atd. a tiez mi nerastli problem bol v tom ze v zemi mali tie kurvy kriky a stromky korene snad vsade a vlaha sa tam neudrzala ani chvilocku a cela moja uroda sa zmestila do jedneho stredneho gripca a to som ich mal 10 takze to moze byt aj tym ...
No je to takova planinka v lesiku, kde sviti slunicko tak od 11 do vecera. Ale korenama to nemuze byt. Ta hlina je porad mokra, ani tam nemusim skoro chodit zalejvat. Je tam teda hlina co tam byla, akorat je vykopana, prebrana od kamenu a korenu a rozdrolena na nejjemejsi hlinu. Myslim si, ze dostavaly jenom malo zivin. Zacal sem je strikat tim vermesfluidem a pohnojil tou koprivovou zalivkou. Tak uvidim jak se to vyvine.
Nemyslel sem to az tak doslova. Samo ze ta hlina uschne. Myslel sem tim jenom ze kytkam vlahu nic nebere. Kdyz sou vedra, tak kytickam dopravam vodu jednou za dva dny. To je akorat na to, aby hlina na vrchu proschla, ale vespodu byla jeste vlhka. I kdyz si nekdy myslim, ze chodim az zbytecne casto, protoze pri velky vedrech kytickam rostou koreny do hloubky a berou si vlahu ze spodu. Jenom si tak vyslapuju zbytece cesticku, ale je to fakt k nevydrzeni nejit se podivat na to jak to roste.
Sem nemel co delat, tak sem sel neco nafotit. Objevil se prvni samec (jesteze ta nejmensi kytka). Sou hnojeny 1xza dva tejdny + kazdej tejden postrik vermesfluidem. Nekde tady byla debata o phytaminu a vermesfluidu a jeste nejaky postriky, a ja musim rict ze to opravdu pomaha. Ty listy jsou zdrave zeleny a mohutnejsi. Zkousel sem nejak zamaskovat cesticku......uz je to tam jak silnice. Mi rokal kamos,, ze mi to nasel kdyz sel na houby. A to sem si rikal jak to nikdo nenajde.
Naposledy upravil Happy_Mirec 07-07-2007 v 10:21 AM
Na 2. policko mam problemi se dostat. Je to tam silene zarostly. Kytky jdou spatne vydet, protoze je tam fakt hafo porostu. Jedny kytce sem pri foceni nechtene zlomil vetev, tak sem ji hnedka ovazal. Jinak sou docela ohnuty od vetru. Sou hnojeny stejne jako prvni policko.
Naposledy upravil Happy_Mirec 07-07-2007 v 10:22 AM