Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Psa bych tam urcite nevodil, protoze kdyz poplasi srnku nebo prase a to vam probehne polem tak adios....
Zaklady dobreho outu podle me 1 Poloha (jizni svah, vlhkost, prameniste nebo potok)
2 skill (hnojiva, zastrihovani, celkove souzneni s kytkama)
3 byt u kytek pravidelne, nemusi bejt casto rekl bych 1//14dnu
4 model
5 magie/stesti....
ja hladam miesto pre pestovanie tak ze sadnem na vlak abo bus...a hladam njekde par kilometrou od mojho domu nejake supr flek...mno minuly rok som spravil taku hrosnu chybu se som si zasadil vsetkyh 6rastlin do jednej opustenej zahrady...samozrejme zakon schvalnosti a prave vten rok tu zahradu niekto kupil a moje rastliny nejaky hajzlik znicil...((...snad mi to tento rok vyjde...keby nahodou mal njekto nejake seeds na predaj posim rp...
to ja kdyz si hledam flek ,tak vemu kolo a projizdim cele okoli,prolizam ruzne houstiny a vzdycky na neco narazim,nejvetsi problem je,ze ti myslivci maji ty posedy snad vsude
Corovat sa nema! Ani odhadzovat odpadky!
Ludia co to robia, nemaju tu najvacsiu uctu k prirode. Takze pri hladani policka si vsimajte smeti. Flase, obaly... Obsahuju datum vyroby... Tak zistite par info o vasom novom fleku.
Původní příspěvek od Hašišák
Jinak par rad jak udrzet flek v tajnosti:
1.Nikoho tam nevodit!(ani ty nejlepsi kamarady,sestry,bratry...) - pokud nechces opomijet sve pratele tak PESTUJ S NIMY!
Neznam nic lepsiho,podelite se o praci i o radost!
2.Poridit si psa(bo si ho pujcovat)
Kryti se psem je idealni..Flakat se s nim muzete vsude a navic je to radost litat se psiskem!:P
3.U fleku se chovat naprosto normalne.
Zadne schovavani za strom,plizeni a podobne nesmysli(nedelejte ani dlouhe a poradne rozhlizeni estli tam nekdo je!!!(myslivci vidi vsechno))
4.Na fleku bud vzdy jen nezbytnou dobu,co potrebujes.
Vim ze je to nadhera,dat si brcko mezi svymi kytkami,ale pokud o ne nechces nejakou nahodou prijit,zdrz se toho..
5.Jak uz rikal MangoMAn uklizej si po sobe a bud ekologicky!Nedupej kolem sebe zbytecne travu a nelamej vetve co ti lezou do oci ve vzteku..
i můj recept k úspěchu, zatím mi vybrali jen 2 testovací políčka, ještě nezralý, hlavně dodržovat bod č.1
takhle orientačně je ta mapa určitě dobrá, ale nakonec stejně vezmem s ženou psa a jdeme to omrknout...místa si vybírám
a)světlý, prosluněný
b)vlhký, nejlíp potok, řeka poblíž
c)zašitý, čím hůř přístupný tím líp
d)s kopřivama - jistota, schovaj kyti a nikomu se tam lízt chtít nebude
Dost dobre se mi zdálo pořádně pohnojit a dát to do sloupu od vysokého napětí je to chráněne ze vsech stran železem takže se na to zvěř nedostane a je tam celí den světlo od polni cesty dorra dostupnos a nikdo tam nechodí. Ideální místo.
Původní příspěvek od Wertes Dost dobre se mi zdálo pořádně pohnojit a dát to do sloupu od vysokého napětí je to chráněne ze vsech stran železem takže se na to zvěř nedostane a je tam celí den světlo od polni cesty dorra dostupnos a nikdo tam nechodí. Ideální místo.
Nejen u nas ale i jinde je to dost proflakle misto.Vetsinou se spojuje s nedostatkem vody.
navic riziko,ze v ramci pravidelne udrzby vysokonapetovych sloupu ti to misto najdou...
ked ja hladám flek je pre mna najdoležitejšia:
1. poloha (južný svah)
2. miesto kde by mali vyrastať moje rastliny by malo byť oplotené napr.(bývalá škôlka stromčekov kde sa už nič nerobí a porast je vysoký zhruba 2m.)-to je najlepšia lokalita, lebo je z časti chránená pred zverou a aj náhodnými okolo idúcimi napr. hubári...
3. miesto kde je blízko potok a cesta (pre auto), toto nie je pre mňa veľmi dôležité, ale uľahčuje to robotu a nosenie vody
A ešte zopár zásad:
1. Nikomu nehovorím kde mám miesto a ak sa ma niekto spýta či pestujem odpoviem mu odmerane...to preto aby ma náhodou niekto nesledoval
2. nikdy nefotím okolie
Jediné riziko s takýmto miestom je že lesníci môžu robiť údržbu porastu, ale obvykle to býva až niekedy v mesiaci November/Listopad, čiže je už po sklízni...a na další rok musíte hladať dalšie miesto..
Nevim jak u vás ale me se pestovani u potoka moc neviplatilo nehlede na to ze jsou tam vetsinou kolem stromy a minulej rok se tak rozvodnil ze mi vsechno splachl. Ale mam lepsi mistecko uz dva roky tam pestuju pekny kytky a ted budou taky. Je to svah kde bejval driv les ted je to huste porostly bezem a ostruzenim. Tam jsem vysekal peknej ctverec je to takrka neviditelny , hafo sevetla, jen je nevihodou ze se tam casto potuluje zver, a hlina je na hovno ale to jsou jen banality.
Taky pridam neco do hrnca:
1. fleky hledam v zime, kdyz je to schovany v zime tak potom az se to zazelena bude tuplem schovany
2. mensi uvaha kdo by tam co kolem delal
3. blizko zdroje vody
4. koukam co tam rostlo predtim
5. vlhkost pudy, svit slunce....
6. zvirata - obrana
7. nikdy nikomu nic nerikat!
8. chodit az k veceru
já se řídím pravidlem: "pod svícnem je největší tma"
aneb pěst na místech kde by to nikoho ani zaboha nenapadlo hledat.
pak doeditnu další info, jde se vyhlídnout next place.