Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute chlopaci: síťka natažená u vrcholků rostlin je opěrná síť sloužící k podpírání květin. Jakmile se kytkám udělají větší šišky tak to má tendenci se bulat do stran. To není ono. Proto natažená opěrná síť.
Cítím se moc fajně, protože jsem to tak chtěl vyzkoušet. Nemám wůbec v plánu prostříhavat listí či dokonce větve. Jediné co možná udělám v budoucnu jinak, bude doba růstu. Ted jsem to nechal 9 dní, příště bych to mohl zkrátit na 7. Pokud budu spokojený tak to takto nechám i na příště.
nazdár Pačmáku, tu síť jsem koupil v Globusu. Budou jí mít ale ve všech shopech se zaměřením na zahradu. Stála fakt málo (okolo 70,-) a využil jsem ji asi jenom 1/4 z celého balení. Takže jestli chceš zbytek je tvůj.
Vypadá to skvostně.Taky jsem teĎ sekal a vypadalo to stejně jak u Tebe,takže se neboj,bude toho dost
Jeslti jsi začal flush tak tam hoď Enzymy ,ale jen na první dny,pak jeĎ jen čistou vodu.Už se těšim na fotky kytek bez listí To teprve bude vidět ten mazec co se Ti tam poved
czus Morphe, enzymy nemám ale vždy jak míchám nový roztok tak přídávám peroxid. Namíchal jsem to tam i teď.
Zároveň když flushuješ, tak tím připravuju rohože na další kolo. Jedu totiž stále jedny rohože.
zdarec, cože - stále jedny a ty samý rohože? To má přece velkou řadu nevýhod - rohož se po těch 2,5 měsících zasolí a je zasolená i když čistíš, dále i když bys vytrhal kytičkám kořeny, tak tam stejně zbytky nějakých kořenů zůstanoua zahnívaj... Nehledě na to, že o kus rohože přijdeš při vytrhávání kytek z rohoží... Osobně si myslim, že je lepší dát osm pětek za novou rohož, než bejt takhle ekologickej... Ale jestli to takhle děláš pořád a jde to, tak proč ne, ale osobně si myslim, že rohož je jen na jedno použití - ženská si taky nedává na krámy znova použitou vložku...