Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z timito plechovkami je to tiež dobré, aj to som skúšal, ale len s malou od redbulu a tie sú dosť nanič, sú malé. (praxer) Je to dobrí nápad a tiež lacný a jednoduchý, super
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Ešte jedna vec, ak by si chcel niekto to plechové niendlo robiť a vadilo by mu, že sa ten plech zohrieva asi na 45 stupnou tak mu odporúčam na zadok plechu, kde nieje žiarovka prilepiť neakím lepildom karimatku, to je tá vec na ktorú si lahnete na pláži, taká penová haluz asi 1cm hrubá, má podobnú funkciu ako polistirén, zachytáva teplo, takže ak ju tam dáte teplo sa bude od tienidla odrážať skoro tak ako svetlo. ak priložím teplomer na karimatku má 36 stupnov celzia, taký menší úspech. Možno je to zbytočnosť, no nevadí, možno to niekomu pomôže
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Pridám tienidlo čo som robil na bezpečnostnú lampu, ked sa vypne prúd, lampa sa rozsvieti
Takže postup, rozrezal som rúlku z alobalu na dve polovice, pol kruhy, potom som jednu časť papierovej trubičky poohýbal tak aby sa hodila na moju žiarivku. Zobral som alobal a obojstrannú lepiacu pásku, obojstrannú pásku som nalepil na matnú stranu alobalu, na alobal som prilepil priesvitnú pásku, lebo je známe že alobal oxiduje, priesvitnou páskou som zabezpečil dlhšiu životnosť a lesk. Zobral som alobal rilepený na obojstrannej páske a prilepil som ho o papierovu trubičku a potom už len na trubičku zo spodu nalepil obojstrannú pásku a to nalepil na moju lampu, pozrite foto pre lepšie pochopenie
1,celá lampa, len tak pod žiarivku hodený alobal, tak som to mal volakedy
2,žiarivka položená v papierovej trubičke na ktorej ešte nieje alobal
3,alobal nalepený na obojstrannej páske
4,priessvitná páska ktorú prilepím na alobal pre dlhšiu životnosť
5,a takto to svieti už aj z tienidlom
6,takto vyzerá celá lampa ked svieti
Výroba tienidla mi nezobrala viac ako 15 minut času a rozdiel je poznať
legalized marihuana!!!!
není lepší použít zrcadlo?
(jen se ptám, jelikož po babičce mám na půdě nějaký a je to na vyhození tak kdybych to nařezal a udělal z toho clonítko jestli to bude mít lepší efekt než alobal?
Nevadí že to bolo tak dávno, ja to aj tak registrujem a ten alobal som povedal preto že je lepšie dávať pretože išlo o tienidlo, aj keď na to je najlepší vyleštený plech. A pravdaže biela farba najlepšie odráža všetky spektra ale je dobré použiť ju na skryňu, nie na tienidlo.
legalized marihuana!!!!