Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mi to skoro přijde, jako kdyby to, na jak dlouho vydržej zásoby ani nezáleželo na jejich množsví.. :-)
Vám dát kontejner, tak je přes noc prázdnej.. :-))))
celý podzim nehorázně prohulený, doma eště po půl igelitce z každého vzoru a já se zrovna definitivně rozhodl přestat hulit. co s tím??? nechceš to raidere?
po nejakej tech par letech pesteni sem zjistil ze pul kila pro sebe, pul kila pro lidi co se dejou kolem staci. ted zjistuji ze ty x roku trvajici spicka, co nebylo za rok moc dnu, abych se aspon 2x nezhulil pozvolna klesala par let do dnesni doby, kdy skoro nehulim(asi me to nebavi), mam jeste z minula.........
crtekk: já sem to letos zjistil taky a nebýt bandy kolem morava g masiv (ten název to opravdu vystihuje) tak to taky dodržím.
dávejte si na ně pozor. jsou mezi námi, tváří se mile a nenápadně, ale když je potkáte, jsou setskara zákeřní a bez brka se to neobejde