Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak trochu me to uklidnilo... asi to bude rozdilama teplot uvnitr a venku. A ty blby plastaky nevetraj vubec, u klasickej spaletek by se to nestalo jentak, nebo aspon ne tolik.
Zkusim na parapet hodit do fusekle nakou rejzi nebo tak neco, snad to bude trochu lepsi
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben tak trochu me to uklidnilo... asi to bude rozdilama teplot uvnitr a venku. A ty blby plastaky nevetraj vubec, u klasickej spaletek by se to nestalo jentak, nebo aspon ne tolik.
Zkusim na parapet hodit do fusekle nakou rejzi nebo tak neco, snad to bude trochu lepsi
čau pane.. je potřeba mít trošku otevřené žaluzie, aby to větralo.. další co mohu poradit, nechat přes noc aspoň mikroklimu nastavenou na okně.. a co si myslím, že není na škodu, je takovej sprej proti zamlžování.. dřív se to používalo ve škodovkách 120 atd, kde každej vozil hadru na zamlžený okna
ale koupíš to v jakkýmkoliv krámě, kaufland, tesco atd.. hledej to spíš v potřebách pro automobily.. naneseš, necháš trošku poschnout a rozetřeš na okno.. snad sem Ti pomohl, měj se a ať to kvete
nad nějakym tim přípravkem sem taky přemejšlel... ale spíš něco jako nanokosmetika na autoskla. Levný to neni ale vsadim se že by to fungovalo líp než jen nějaká lepší okena.
A možná zkusim ještě malinko přitopit ať se vlhkost snaží víc držet ve vzduchu.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben Větrám průběžně celej den, ale v noci to nejde.
žaluzie... dobrej tip
nad nějakym tim přípravkem sem taky přemejšlel... ale spíš něco jako nanokosmetika na autoskla. Levný to neni ale vsadim se že by to fungovalo líp než jen nějaká lepší okena.
A možná zkusim ještě malinko přitopit ať se vlhkost snaží víc držet ve vzduchu.
to není lepší okena.. jinak budu rád, když se potom podělíš co si nakonec koupil a jak to "funguje"
Poslední kolo jsem taky zkoušel použít ceresit a musím uznat, že to je srajda. Vlhkost v žádném případě nešla dolů.
Díval jsem se v zimě na odvlhcovacku a dá se koupit dobrá se spotřebou 350 watt.
Ja to tedy zkoušel, ale ten Ceresit stoji za prd ....... odvlhcuje sice ale pomalu........ zato takovej ceskej ORION funguje super ...... to jsem vylejval vodu jak divej .....akorat se to trochu prodraží, protoze ty tablety nejsou za 5,- Kč ...... takže bude lepší nejakej elektrickej, protože když si to člověk spočítá, tak se tuty tabletovy hodi akorát do šatníku nebo špajzu😉 ...... ja to vyřešil na léto pomoci mobilni klimatizace, ktera chladí, odvlhcuje nebo jen fouka ...... a do boxu umistim jen nejaky menší elektrický. .....
Nicméně se zaparenymi a nasledne dole trochu plesnivymi okny (mam starší dřevěná) taky bojuji ...... ale vim ze jsem kdysi kupoval sprej, ktery ma zabraňovat kondenzaci vody na oknech ...... akorat nevim kam jsem ho dal ....... ale jedem takovy menší větráček u okna v kombinaci s tim tabletovym nebo pytlikovym odvlhcovacem by asi nebyl na zavadu 😉