Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Pulsní magnetické pole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Co si o tom myslíte?
Je to blbost, tohle nemůže fungovat.
Nevím - nerozumím dané problematice.
Možná na tom něco pravdy bude...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ja nevim co tu řešite když světlo je elektromagnetické vlnění

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 17-12-2006 v 20:08 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Vyskytly se opět menší finanční komplikace (musím nejdříve dodělat nonou skříň, do které to dám). Asi to moc rychle v provozu nebude. V každém případě, až budu mít něco nového tak to sem napíšu.

Děkuju všem, kteří mi poradili (K+ vás nemine, pokud jste ji ještě neobdrželi)

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 18-12-2006 v 17:00 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

kostě: sám sis odpověděl woe....světlo je taky elektromag.vlnění...
jóó kdyby se nemuselo svítit tolik a šlo by tutu energii dodávat jinak, tak by to bylo docela převratný, ne?

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 18-12-2006 v 22:41 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

co?: to je sice pěkný, ale je to jako pít kafe bez vody. Ani by to nefungovalo. Jesi sem to teda dobře pocopil.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 20-12-2006 v 16:22 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tak nad konstrukcí vlastního elektromagnetu jsem ztroskotal...

Takže mě napadla alternativa - vykuchám elektromagnety ze stykačů a přidělám je na nějaký hrubší plech. Myslím, že by se ten plech měl zmagnetizovat a tudíž chovat jako velký magnet. Udělám nízkou bedničku a místo vršku bude právě ten plech s těmi elektromagnety. Celé to přidělám na jednu stranu boxu, takže by měl jít poznat rozdíl mezi kytkama u toho plechu (v mag. poli) a kytkama dál od plechu, kde to pole nebude tak silné. Teď už jenom zbývá to ztřískat do kupy...

Nevíte někdo, jaký příkon má ten elektormagnet ve stykači??

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 27-12-2006 v 17:05 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

počkej, počkej... podle mě, jestli to má rozproudit mízu v rostlinách, dal bych kvítí dovnitř válcové cívky. Ty, jak projíždíš tou blbostí u doktora, taky jedeš skrz...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 28-12-2006 v 12:44 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

ChaoticRoman: No to by určitě šlo a možná by to i bylo lepší. Nicméně podle mně je to hůře proveditelné. Mimoto bych rád zjistil rozdíly mezi kytkama v mag. poli a bez něj najednou (kytky budou mít stejné podmínky). Proto mě příjdou ty elektromagnety ze stykačů lepší.

Navíc mám docela omezený rozpočet a nějaké šílené peníze se mi do toho vrážet nechcou - vždyť ani nevím, jestli to bude fungovat...

Klidně to ale můžeš zkusit - avšak já volím druhou metodu.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 28-12-2006 v 13:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

skusal uz niekto z vas pestovat "vo vnutri" cievky??? myslim ze by to teoreticky slo... navinut cievku s priemerom vzduch. jadra dajme tomu 50-70cm a skusat .. osobne nemam prostriedky na taketo laborovanie, ale mat moznost, urcite to vyskusam

Old Post 12-01-2007 v 13:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

No já zatím pokračuju ve stavbě boxu. Jde to ale pomalu, jelikož neustále není čas a mimoto jsem hrozně lenivej...

Udělal jsem první chybu - u pár lidí jsem tu viděl box vymalovaný primalexem. Udělal jsem to taky tak. Primalex jsem měl doma, myslel jsem že ušetřím... Ten primalex drží perfektně ůplně na všem, kromě boxu. Na tom to teda nedrží vůbec. Stačí se otřít o stěnu a je to v....
Zítra to budu muset škrábat jak idiot!!!

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 12-01-2007 v 19:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Inak viete co dava brutal magneticke pole? Obycajna zvaracka a kabel k + polu stoceny do cievky (staci par zavitov a pritahuje to CITELNE kovove predmety ) - pole je vytvorene ale len po dobu trvania obluku...

len ma tu prosim vas nerozneste v zuboch, thale ja toto pre takych, co s tym chcu skutocne laborovat ))

Len vymysliet este ako nasimulovat zvarackove trafo

Myslim, ze tento sposob my bol brutaaaal financne narocny (hlavne na el. energiu) bo na vytvorenie dostatocne silneho magnetickeho pola su potrebne dosti vysoke AMPERE ktore fajnovo tocia elektromerom

Old Post 15-01-2007 v 08:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

WhiteRider: Až budu mít na zahradě elektrárnu, tak to možná zkusím...

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 15-01-2007 v 10:01 AM
kostě
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

a co tu cívku obmotat těsne kolem kytky to by potom to pole nenuselo být ak silný a mín by to papalo.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 15-01-2007 v 12:16 PM
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Já se rozhodl pro ty magnety ze stykačů a u toho zůstanu (samozřejmě pokud nepřijde někdo s něčím lepším...)

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 16-01-2007 v 19:00 PM
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Dneska jsem to probíral s kamarádem elektrikářem a zjistil jsem, že takový přístroj by musel mít příkon alespoň 500 watt, což je bohužel mimo mé možnosti (ještě nejsem výdělečně činný). Rád bych se proto omluvil za "plácání do vody".

Děkuji všem, kteří se zapojili do této diskuze a snad se najde někdo jiný, kdo se do toho pustí místo mě....

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 21-01-2007 v 16:39 PM
slunicko
Stálý Člen

Karma uživatele slunicko - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

NEVZDAVEJ TO ... urcite neco vymyslis .... .... .... to zvladnes kdyz se chce vsechno jde a ty si do to sel od zacatku byla by blbost skoncit s tím... alespon to skus

Old Post 21-01-2007 v 17:42 PM
slunicko je offline   Profil uživatele slunicko   Find more posts by slunicko   Foto galerie člena slunicko   Click here to Send slunicko a Private Message   Add slunicko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

No já bych to klidně zkusil, ale bohužel to opravdu nejde. Ti lidé, u kterých bydlím (rodiče) mi dovolili skříň 70 watt. A kdybych k tomu přidal dalších 500, asi bych byl vykastrován...

Ale aspoň mi zůstala skoro hotová skříň, tak ji hold dodělám a budu pěstovat bez zařízení, které vymyslel můj "lehce disfunkční mozek".

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 21-01-2007 v 17:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás