Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od chOdec Kolik že jsi spotřeboval hnojiva??? Tohle je fakt masakr..
Docela riziko, mít takovejhle skleníček na zahrádce..
Při výsadbě 6 těch velkejch pytlů zahradního substrátu s hnojivem na 6 tejdnů dopředu+12.5l Dvoreckýho agrofermu.
Do prvního tejdne v srpnu 1l Plagron-Grow.Potom 1l Plagron-Bloom a ještě trochu AH.
2 Joint-SR - rozměr sem teď přidal na začátek.
A ten hydraulickej zvedák okna funguje tak,že na pístu je závitová tyč a ty ji zašroubuješ nebo vyšroubuješ tak,aby píst začal okno otvírat až při tebou určené teplotě.To si musíš vychytat sám podle teploměru.
No za dalších deset dní tj.22.8 už to nevypadalo jako skleník,ale spíš jako skleněná konzerva.Zálivka byla uskutečňovaná tak,že se nalilo něco málo za dveře a zbytek těsně kolem skleníku.
A protože se uvnitř začalo líbit těm sviňuškám sviluškám.Objednal sem jim spolubydlíciho PHYTOSEIULUS PERSIMILIS 200 kousků.Během 14 dnů se tenhle dravej roztoč ve skleníčku pěkně vyřádil.
Abych nezapomněl.Do pralesa přibyl ještě někdo.Můj přítel a sluha,hlídač nejpovolanější.
OdK-H1
Právě on strážil území před vpádem podzemních vetřelců.
Nechtěl sem totiž dopadnout jako v loni.Dívejte se a plačte.
Tady jěště v pohodě.
A tady není co dodat.
Snad jen,že hryzec není náš kamarád.
Původní příspěvek od AHM4D zdarec
Joint SR - četl jsem pozorně a osobně si myslim že už má venku sklizený a zpracovaný snad každej..
SAM - nebo se mýlím?
Sklizený to samozřejmě,ale na zpracování bych potřeboval dovolenou.
6.10 mě nějekej dobrej kamarád sklidil vodoo co sem měl strčený jinde,takže sem nechtěl riskovat a ty největší palice sem vočesal hnedka druhej den.Jenom upravenou dešťovou vodou se začalo prolejvat poslední tejden v září,tak to snad bylo v pohodě.