Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Inak neviem ci to je realne ale podla mojich vypoctov by sa dalo zit stylom rok prace v GB a rok a pol zivota bez prace v GOA ? ak to je blbost tak ma opravte....
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
To Mittka: Spis te opravim.Za rok prace v Anglie je mozny zit 2 roky v GOA.Ted je tohle muj primarni cil.Chodim do prace a boucham stupidni smradlavy penize abych byl svovodnej aspon na rok.
Nebo i vic
A k Sadhuum-Jasny ze jsem snima kouril z chilumu pod svatym Shivovym stromem .......Nejlepsi lidi co jsem kdy potkal.
Chilum,kousek hasise,hubeni jako kost.Vyrovnani.Stastni.
....Kdo by mel zajem jet snama okolo Brezna na 2-3 tydny do Goa tak at me kontaktuje.Predpoklad je cca 25 000- i s letenkou,vizem,ubytovanim.
Tenhle Tread .....Jsem rad ze muzu nekomu posouvat hranice mysleni.,............Diky za vas zajem
DANCING SHIVA
SMILING GANESHA
DESTROYING KALI
The TRUtH is Out THEre
Naposledy upravil Ghettochild1 29-11-2006 v 23:08 PM
jasne...ale tak to neni moc slavnej poměr, čekal jsem lepší, když si psal , jak je to tam levný , ale v tvym případě jde asi o čas co....kde sháníš ty nejlevnější letenky?
Robbie....Letenku jedina na STudent agenc v akci nebo v GTS....musis se divat na jejich akce a slevy.A jestli se ti ten pomer zda nefer mimo Goa sem byl letos jeste na mesic v USA v Detroitu,v Amsterdamu,atd......TAkze tohle neni jedina aktivita ....
THAT IS IT
The TRUtH is Out THEre
Naposledy upravil Ghettochild1 02-01-2007 v 23:40 PM