Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
xjackx - a není to krok zpět vracet se od hydra k hlíně??? (Je mi jasný, že hodně lidí bude nesouhlasit ), ale hydro se dá ject i bez EC metru (teď bude hodně lidí taky nesouhlasit ) - hlavní je držet pH (na to ti stačí kapky) a hold budeš hnojit podle tabulky výrobce hnojiva (pokud to dodržíš, tak se to přehnojit podle mě nedá) - a pokud bys případně zvyšoval dávkování, tak bys hold musel pracovat víc instinktivně ...... pořád si myslim, že hydro bez EC metru je lepší než hlína bez EC metru
mas valit hlinu kdyz nemas potrebnej vercajk,ja semtaky jel dva buble s OBčkama a nic moc,bez budiku a dobrejch hnojek je to na hovno,zlata hlina,alespon co se jednoduchosti tyce
Jo kapky mam ale jako merit to kazdej den to fakt je neco, protoze za dva dny to vysaje celej kybl tak musim kazdej den dolejvat.A podle me to bez EC jde ale je to na hov... protoze podle me si ta kytka bere to hnojivo jen kdyz chce a tak se to postupne urcite zvysuje.A tak mam uz zem a na rust to budu hnojit AH a pak na kvet mam doma 5L Canna Terra Flores si myslim ze bude good. Nevim jestli je to krok zpet ale me se zem osobne liby.Casem bych chtel jet komplet v Biobizzu a ph a ac metr si stejne koupim pak to bude OK.
Co si myslite ze je to za model lepsi fotky nemam.
zdar xjackx hele kup si dobrej ph metr jestli ti tak pijou tak bude neco v neporadku ja valil bublaky bez meraku jen s kapkama s ahckama a v poho sice pili ale ne tolik budez mit asi spatne ph jinac si myslim ze hlina je v poho ale nema takove vynosi oproti bublaku a prijde mi ten bublak i jednodusi a na chuti to nepoznas,,,