Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Triliste kytky???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné Halo halo Příspěvek č. 17

Prichazim s novou teorii a jsem zvedav co vy na to gentlemani

Takze cim vice listku je na listu, tim je kytka zdravejsi a silnejsi (proste se ji dobre dari)... No a trojlistky vznikaji pri nejakym oslabeni nebo mozna i pri tak rychlym rustu ze to kytka nestiha uzovit vsechno najednou...

Na tuto myslenku me privedl tento rizek, na prvni fotce ma vsechno trojlisty.. (no verte ze tenhle rizek zkusil strasny veci )

na tyhle fotce uz se mu zacina darit, objevujou se prvni petilisty...

Tady uz je petilistu zase vice....

No a dneska uz nema trojlist ani jeden... (foto dodam)
A ted sem zvedav co vy na to?

[Edited by TommyBoy on 14-03-2002 at 10:06 AM]

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 14-03-2002 v 08:58 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Na každým patře by mělo být o 2 lístky víc (1, 3, 5, 7, 9, 11), pokud se kytce daří dobře, až do 11 listů. Z řízků jich může prý být jen 9, proč - nevím...

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 14-03-2002 v 22:23 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 19

Czesc hulpánové a huldámy!!!

Už pár měsíců se pohybuji na tomto serveru jako pozorovatel, našel jsem zde mnoho dobrých vychytávek ohledně pěstění zeleného listu a setkal jsem se zde víceméně s velmi pohodovými lidmi a názory. Jsem velice rád, že tento server existuje, pokud mne něco zajímá, skoro vždy zde najdu uspokojivou odpověď pro můj nevědomý hladový mozek. Neměl jsem v úmyslu zde nějak zasahovat, či přispívat, ale dnes jsem narazil na debatu ohledně nižšího počtu kopí na listech, toť problém, který mne také potkal loňského roku při mých pěstitelských snahách a myslím, že k tomu mám co říci. Dle mého názoru to není vinou kultivaru, ačkoliv může mít v tomto směru určité dispozice, ani v momentálním zdraví, ale problém tkví v kvetení jak už tady pár lidí psalo. Loni jsem nedočkavostí hodil pár semínek do hlíny za okno už v polovině března, běžně sázím až tak od poloviny dubna a vzrostlé kytky mi zřejmě krátkou fotoperiodou dne asi po 2-3 týdnech začaly tvořit květy, jak samci tak samice. Nebylo to nějaké bouřlivé kvetení jako v době tvorby palic, vždy jen po dvou květech u listů. Výhoda spočívala v tom, že jsem mohl hned vyeliminovat nechtěné samce. Kytky rostly zpočátku normálně s obyčejným počtem kopínů na listech, ale po objevení prvních květů začaly produkovat již zmíněné trojlístky. Je to myslím logické, kytka se v době kvetení soustředí víc na tvorbu blizen, než na produkci listoví. Po přesazení ven ještě nějakou dobu tvořily takové listy, jak byly zmatené tou fotoperiodou, ale jak se začala délka dne zvětšovat, postupně se vrátilo vše do normálu(přesně jako na obrázcích od Tommyboye) a růst pak probíhal víceméně jako obyčejně, ačkoliv po celou dobu kytky slabě kvetly. Na potenci to nemělo žádný negativní vliv, naopak se mi zdálo že účinky jsou možná tím celoročním kvetením o něco silnější, než u rostlin které jsem sázel v dubnu, kdy už oskar svítil dostatečně dlouho(tyto byly sázeny ze stejných semínek a vypadaly normálně, nekvetly, takže tím kultivarem to rozhodně nebylo). Kámošovi se stalo úplně to samé, ten zkoušel sadit ještě dříve a jednu dobu mu rostly takové jednolisté vrby, ačkoliv posléze se mu to vrátilo taky do normálu, i když to trvalo o něco déle, než mně.
Hoj

Old Post 19-03-2002 v 13:55 PM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Bonsai Příspěvek č. 20

mas recht chlape..... Ja jsem si dovezl male kytky z rizkarny a vsechny mely normalni listy. Jenze odjel jsem na tri dny pryc a v te dobe prasknul sodik, tudiz kytky byly tri dny bez svetla a pustily se do kvetu.To jsem samo zarazil sedmi denni periodou 24/0 a kytky prestaly kvest. Jenze jeste tak 14 dni z nich sly jen a jen trojlisty.Mno a pak kdyz to asi uplne rozdejchaly zacaly rust listy tak jak maji....... takze asi to bude tak jak rikas......

End

Old Post 19-03-2002 v 23:36 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaHnO
Stálý Člen

Karma uživatele BaHnO - 50% Pěstitelská

Obecné Neni sprochu aby na nem nebylo pravdy trochu Příspěvek č. 21

Zdravicko lidicky!

Trosku pravdy ma asi kazdej, nebot zatimco kvetekyti uz je sklizeno(bohuzel bez foto, ale zarifky docela zklamaly, vypadalo to hezky ale ta konzistentnost palic stala za...), tak jeden klon, ktery sem si ponechal jako budouci matku roste furt a je zase 5listej. Necim to bude, ale tezko rict cim... rizkovani nakvetly matky je dobra pricina, stejne jako nedostatek svetla ci problemy s fotoperiodou. Stalo by to za obsahlejsi vyzkum, mozna po maturite az budu bydlet tak se na to vrhnu, planuju docela huustej systemek....

1THC

Old Post 29-04-2002 v 19:20 PM
BaHnO je offline   Profil uživatele BaHnO   Find more posts by BaHnO   Foto galerie člena BaHnO   Click here to Send BaHnO a Private Message   Add BaHnO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaStoner
Stálý Člen

Karma uživatele DaStoner - 89% PěstitelskáKarma uživatele DaStoner - 89% Pěstitelská

Obecné Trojlistek Příspěvek č. 22

Taky sem loni mel, byla to asi nejaka zparchantela afrika (podobny degenerativni zmeny mel znamej po par letech na Durban Poisonu venku). Byla to jedna kytka z 12 samic ve foliovniku, zadny alotria sem s ni neprovadel, vyska, vynos i sila +/- stejny jako u ostatnich.

Old Post 17-07-2002 v 12:42 PM
DaStoner je offline   Profil uživatele DaStoner   Find more posts by DaStoner   Foto galerie člena DaStoner   Click here to Send DaStoner a Private Message   Add DaStoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás