Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Děkuji ti, Corwine, Příspěvek č. 17

ale nezdá se ti, že než se objevil HH-top, že už někdo "vynalezl" Grower? Proto se tu cítím na návštěvě, neboť tu bylo mnoho lidí, už když jsem přišel a stal se členem. Mysli i na ně!

Kdo nehulí s námi...!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 12-02-2002 v 12:05 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Teda pánové, tak odvážlivci se fakt našli!
Skládám velkou úctu!
Poklona!

Old Post 12-02-2002 v 12:48 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to hh-top

Samozrejme gratuluju a K+,ale hrozne me sere ze to neuvidim.Jedine kdyby Walhalla hodil nekam to video.
Urcite bych si ho stahl.
Drzim palce.

A jeeeje.Tak karma bude az casem.

Piškot @ like @ high

Old Post 12-02-2002 v 13:58 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2 piskot

tak to se fakt nemusis bat! tohle nenecham ujit. video bude... Preci jen to bude prvni verejne vystoupeni nejakeho clena groweru... treba to jednou bude Historicky okamzik

Old Post 12-02-2002 v 14:50 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sofie
Nový Člen

Karma uživatele Sofie - 0% Pěstitelská

Obecné sauna Příspěvek č. 21

Jojo, pomohla... uz nemam ty podelany migreny. I kdyz jsem jich ve skole vyuzila fakt hojne. Jinak pokracuju, treba mi zmizi i ta rakovina. Cau a budme radi za ty dary

Sofie

Old Post 12-02-2002 v 16:03 PM
Sofie je offline   Profil uživatele Sofie   Find more posts by Sofie   Foto galerie člena Sofie   Click here to Send Sofie a Private Message   Add Sofie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Teda, Groweři, já vás čtu Příspěvek č. 22

a začínám mít pocit, že se budu muset holit v podpaží!
Až na té televizi uvidíte realitu, třeba se vám nebude líbit, ale to vynechme. Slečna (jak se vyklubalo) Sehnalová se skutečně podle úmluvy ozvala a z dialogu vyplynulo, že ji zajímá hlavně medicinální uplatnění trávy. Dialog byl velice zajímavý, protože se na začátek zeptala, co jsem si trávou vyléčil. No a já jí musel říct, že třicet let hulí¨m a přitom nemarodím. Ona že to je zajímavý, ale že by potřebovala někoho, kdo dělá nějaké ty mastičky, nebo tak něco...Tak jsem ji ujistil, že pár mastí a likérků a dalších aplikací už jsem pár vyrobil a to ji zřejmě usmířilo s tím, že mi nic není. Slíbila se příští týden sejít osobně a ukout cosi víc.
Takže: potřebuji tahák z aplikovaného konopí, ale pokud možno stručný a zajímavý. Něco, co ukecám na hubu, když mi řeknete o co jde. Jaké nemoci léčí, jak se podává, však víte, co myslím.
Tak čus bus, vaše mediální médium.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 12-02-2002 v 19:27 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hh-top : tak každopádně K+ ,ale jak to tak vypadá tak slečně de čistě o vyléčení nemocí a ne o prevenci ale každopádně je to krok vpřed .......doufám že datum vysílání bude na groweru prezentován jako jeho výpadek aby se o něm dozvěděli všichni

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 12-02-2002 v 19:54 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

hh-top,
mas muj obdiv i kdyz si marihuanou lecim jen kasel obcas tak bych na to nemel, takze ti mooc drzim palce

Old Post 12-02-2002 v 22:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

2 hh-top

kazdopadne mi prijde super prezentovat konopnou mast, jak o ni pise Konart

doctes se o tom zde

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1489

Old Post 13-02-2002 v 12:08 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Slečna Sehnalová před chvílí volala. Příspěvek č. 26

Zítra okolo druhé odpoledne máme schůzku tady na Letné a jen co budu vědět více, dám hned vědět. Konartovu mastičku samozřejmě nevynechám. Čauky

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 19-02-2002 v 10:44 AM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Sauna o trávě. Příspěvek č. 27

Před chvílí odešla slečna Sehnalová. Zdá se, že když nebudu zcenzurován vysokoprevoschoditělstvem, tak se v té sauně objevím. To se však ukáže až asi za týden a v užším výběru je ještě spolugrover Sunrise, kterému touto formou děkuji za pozdrav, který po sl. Sehnalové posílal. Vysílat se to bude k mému překvapení živě a to takže prý 3.4. Toť zatím vše, ahojky

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 20-02-2002 v 14:19 PM
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

hh-top:
Pozdravuj taky slecnu Sehnalovou a ze ji vsech 2016 (to to leti!) groweru liba ruce a posila karmu. Nedovedu si predstavit, ze by to napadlo nekoho na Nove.

p.s. Popros ji at se zaregistruje, at ji tu karmu muzu dat...

Old Post 20-02-2002 v 17:37 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička hh-top is on da top!!! Příspěvek č. 29

Chlape drž se tam a nebud nervní.Bud prostě svůj a takovej jakej seš tady a s tvou inteligencí to bude úplně v poho.
Chtěl sem tě poprosit abys tam zmínil něco v tom smyslu, že se rodiče nemusejí bát o své hulící děti a že v rukou ne úplně vypatlanýho týnejdžra není tráva vůbec nebezpečnou hračkou jak z tvých zkušeností plyne atd..... Myslím, že to dosti lidem z G bodne.Já teda určitě nechám koukat matku a myslím, že to je jeden ze způsobů jak začít doma cestu k odhalení mojí černé a zároveň bílé huličské minulosti...
Držím ti tam palec a pokus se být k naší milované Marijuaně co nejmilejší.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 21-02-2002 v 09:01 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Rozkaz, kapitáne! Příspěvek č. 30

Nikdy by mě nenapadlo něco jiného.
Mimochodem, slečna Sehnalová se mě ptala, jestli jsem si vědom toho, že když v podobném duchu vystoupím, může mít můj osmiletý kluk problémy ve škole a se spolužáky. Řekl jsem jí, že mi to za to stojí, protože mlčení lidí s mou zkušeností jim do budoucna způsobí problémy mnohem větší!
Děkuju ti za povzbuzení a pozdravuj maminku.
PS. Co to je, to nervní? Já jsem tak vysmátej, že snad ani nervy nemám. A to už pátý den nečudím, neb není co.

[Edited by hh-top on 21-02-2002 at 11:07 AM]

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 21-02-2002 v 10:03 AM
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

2 hh-top Příspěvek č. 31

A doufam, že si navlíkneš grower triko (jestli už bude), ať z toho taky něco máme Natři jim to.

Old Post 21-02-2002 v 18:34 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Nápad Tak mě napadlo ... Příspěvek č. 32

... onehdá sem koukal na (snad) Ačko, a byl tam nějakej boreček co furt chatuje na netu, a povidal jak si vytvořil novou image a tokový bejkárny , ALE ! měl tam noudbuk a jakože čatoval on-line (asi)(nezvlad sem to do konce )! Tak mě napadlo jestli by to ňák nešlo zamontovat do tej Sauny. Kdyby tam třeba jen svítila obrazovka http://grower.cz hmm?!

P.S.: II: hh-top - Držím palce !

just i_oNe

Old Post 21-02-2002 v 19:29 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás