Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale nezdá se ti, že než se objevil HH-top, že už někdo "vynalezl" Grower? Proto se tu cítím na návštěvě, neboť tu bylo mnoho lidí, už když jsem přišel a stal se členem. Mysli i na ně!
tak to se fakt nemusis bat! tohle nenecham ujit. video bude... Preci jen to bude prvni verejne vystoupeni nejakeho clena groweru... treba to jednou bude Historicky okamzik
Jojo, pomohla... uz nemam ty podelany migreny. I kdyz jsem jich ve skole vyuzila fakt hojne. Jinak pokracuju, treba mi zmizi i ta rakovina. Cau a budme radi za ty dary
a začínám mít pocit, že se budu muset holit v podpaží!
Až na té televizi uvidíte realitu, třeba se vám nebude líbit, ale to vynechme. Slečna (jak se vyklubalo) Sehnalová se skutečně podle úmluvy ozvala a z dialogu vyplynulo, že ji zajímá hlavně medicinální uplatnění trávy. Dialog byl velice zajímavý, protože se na začátek zeptala, co jsem si trávou vyléčil. No a já jí musel říct, že třicet let hulí¨m a přitom nemarodím. Ona že to je zajímavý, ale že by potřebovala někoho, kdo dělá nějaké ty mastičky, nebo tak něco...Tak jsem ji ujistil, že pár mastí a likérků a dalších aplikací už jsem pár vyrobil a to ji zřejmě usmířilo s tím, že mi nic není. Slíbila se příští týden sejít osobně a ukout cosi víc.
Takže: potřebuji tahák z aplikovaného konopí, ale pokud možno stručný a zajímavý. Něco, co ukecám na hubu, když mi řeknete o co jde. Jaké nemoci léčí, jak se podává, však víte, co myslím.
Tak čus bus, vaše mediální médium.
hh-top : tak každopádně K+ ,ale jak to tak vypadá tak slečně de čistě o vyléčení nemocí a ne o prevenci ale každopádně je to krok vpřed .......doufám že datum vysílání bude na groweru prezentován jako jeho výpadek aby se o něm dozvěděli všichni
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Před chvílí odešla slečna Sehnalová. Zdá se, že když nebudu zcenzurován vysokoprevoschoditělstvem, tak se v té sauně objevím. To se však ukáže až asi za týden a v užším výběru je ještě spolugrover Sunrise, kterému touto formou děkuji za pozdrav, který po sl. Sehnalové posílal. Vysílat se to bude k mému překvapení živě a to takže prý 3.4. Toť zatím vše, ahojky
hh-top:
Pozdravuj taky slecnu Sehnalovou a ze ji vsech 2016 (to to leti!) groweru liba ruce a posila karmu. Nedovedu si predstavit, ze by to napadlo nekoho na Nove.
p.s. Popros ji at se zaregistruje, at ji tu karmu muzu dat...
Chlape drž se tam a nebud nervní.Bud prostě svůj a takovej jakej seš tady a s tvou inteligencí to bude úplně v poho.
Chtěl sem tě poprosit abys tam zmínil něco v tom smyslu, že se rodiče nemusejí bát o své hulící děti a že v rukou ne úplně vypatlanýho týnejdžra není tráva vůbec nebezpečnou hračkou jak z tvých zkušeností plyne atd..... Myslím, že to dosti lidem z G bodne.Já teda určitě nechám koukat matku a myslím, že to je jeden ze způsobů jak začít doma cestu k odhalení mojí černé a zároveň bílé huličské minulosti...
Držím ti tam palec a pokus se být k naší milované Marijuaně co nejmilejší.
Nikdy by mě nenapadlo něco jiného.
Mimochodem, slečna Sehnalová se mě ptala, jestli jsem si vědom toho, že když v podobném duchu vystoupím, může mít můj osmiletý kluk problémy ve škole a se spolužáky. Řekl jsem jí, že mi to za to stojí, protože mlčení lidí s mou zkušeností jim do budoucna způsobí problémy mnohem větší!
Děkuju ti za povzbuzení a pozdravuj maminku.
PS. Co to je, to nervní? Já jsem tak vysmátej, že snad ani nervy nemám. A to už pátý den nečudím, neb není co.
... onehdá sem koukal na (snad) Ačko, a byl tam nějakej boreček co furt chatuje na netu, a povidal jak si vytvořil novou image a tokový bejkárny , ALE ! měl tam noudbuk a jakože čatoval on-line (asi)(nezvlad sem to do konce )! Tak mě napadlo jestli by to ňák nešlo zamontovat do tej Sauny. Kdyby tam třeba jen svítila obrazovka http://grower.cz hmm?!