Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Symbio: ten thiamin dej do roztoku, stříkáním na šišky v téhle fázi leda nakrmíš plísně. Počet dní závisí na stavu kytky, když je skosená zralá jakmá, stačí dva dny, když sou venku hovna a sklidíš dřív, tak je v tom můžeš mít třeba týden.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
2 Symbio:ne paličky pošplícháš roztokem H2O2,H2O, matonka a B1 thyaminem. a dáš do vázičky s tím samím roztokem na 2/3 dni, podle toho jak sám uvážíš za vhodné. teda myslim že to tak má bejt. já jsem to tak teda udělal.
jeden radíte nestříkat, abych nenakrmil plísně, druhej radí postříkat celý a ještě namočit do vody... nevim nevim.. ale víc se mi líbí ta první (valdezova) metoda.. jestli sou venku hovna je mi fuck, mám to ve skleníku a zabiju to až se mi budou zdát OK a bude pěkně každopádně díky za radu, a jestli to bude k něčemu tak máš u mě K+
Valdez: Bomba, taky mi připadá, že to fakt funguje, díky.
Jenom mě napadlo - nedaly by se k efektivnímu vstřebání toho tvojeho lektvaru do kytky využít kořeny? Třeba to použít jako zálivku večer před seknutím nebo stčit kytku do roztoku aj s kořenama?
Vedlejším efektem by bylo, že by sa dalo sušit aj s kořenama, což tady hodně lidí vychvaluje...
Ještě jedna věc - je jedno jakým cukrem ten roztok sladíš? Má třeba smysl tam valit glukózu místo normálního řepného cukru?
Magor: Ten cukr je spíš taková libůstka, ale když se toho dá dost, tak to má nějakej efekt. Jinak k těm kořenům, je jedno jestli tam ponoříš useklou větev nebo celou kytku aj s kořenem, na výsledku to nic nezmění, ale pokud někdo nemá to srdce ji nasekat, klidně se to tam může hodit i s kořenem. Já to sekám na větve, protože tak velkej kýbl aby se mi tam vlezl sem nikde nenašel a hlavně bych tu kytku ani v celku snad neunes, a když jo, tak bych ji stejně asi nevytrnul, to by byloj jak s řepou..
2 valdez: ..tak sem nalil do 1,5l vody asi 50ml 3% peroxidu (ve větší koncentraci se hodně složitě shání, v odbarvovači na vlasy je asi 9% ale sou tam přidaný nějaký emulze takže to sem zavrhl.. kde bereš 10% H2O2 ?) do toho sem rozčtvrtil dvě tabletky Béčka (100mg) a nechal 2 a půl dne naložený.. výsledek - vůně se zachovala (možná i zintenzivnila) ale uvidím jak to bude po usušení... ale zatím to hodnotím jako velmi účinnou metodu za cca 200kč (podle objemu sklizně)..
valdez - fakt?? no nebudu se ptát v jakým městě je drogerka Racek, ale paní v lékárně mi řekla že 10% peroxid je žiravina a že mi to namíchá jenom na recept.. ale ono je to stejně jedno, nalil sem tam toho 3krát tolik takže se ta koncentrace snad vyrovnává tvojí verzi ("snad" - ona matematika není moje silná stránka Béčkem sem myslel samo B1 thiamin. Koukám že sis dal do podpisu i odkaz na pasácký kouření.. akorát já bych tam napsal pRasácký
Hmm tak kdfyž jsem se dostal kté chuti tak bych příště zkusil jak jsem to udělal já. Měl jsem takovou menší pokojovku kolem 1,5 m Od malička jsem ji jednou týdně zalel zředěným pomerančovým džusem no a světe div se ono to fakt chutnalo po pomerančích. Měsíc před sklizní jsem tam do půdy přimýchal pár pomerančových slupek. Divil jsem se moc jakou měla chuť pomerančů.
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!