Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a můžetze mi poradit jak zapojit sodik 250W z verejnyho osvetleni? zitra si du pro tlumivku tak at us svitim
podle rad pry nepotrebuju starter ani kondenzator
dik za odpoved
Původní příspěvek od #77 a můžetze mi poradit jak zapojit sodik 250W z verejnyho osvetleni? zitra si du pro tlumivku tak at us svitim
podle rad pry nepotrebuju starter ani kondenzator
dik za odpoved
Hurley:
tve dik za to zapojení ale ta lampa z verejnyho to je spis jako zarovka takze se zapojuje jenom s tlumivkou tak myslis ze z tama staci vyhodit starter a kondik a zapojit to jako na tom schematu bez nich?
Původní příspěvek od #77 Hurley:
tve dik za to zapojení ale ta lampa z verejnyho to je spis jako zarovka takze se zapojuje jenom s tlumivkou tak myslis ze z tama staci vyhodit starter a kondik a zapojit to jako na tom schematu bez nich?
no vim že sem tädy nekde četl že lampa z veřejneho ostevlení nepotřebuje to samy co normalní sodíkova lampa,ale už nevím jak přesne to bylo zkus to zapojit podle toho navodu kondenzátzor nepotřebuješ určite ja ho taky nemam zatim .No zkus to zapojit a uvidíš
mam sodik 250W z verejneho osvetleni
vybojku mam ale nevim jak ji zapojit..
prikladam foto
vim toto:
---faze---pojistka---tlumivka kontakt D a nevim z keryho vyvodu na spodek
---nulak--------------------------------------bocni vyvod objimky
Původní příspěvek od #77 mam sodik 250W z verejneho osvetleni
vybojku mam ale nevim jak ji zapojit..
prikladam foto
vim toto:
---faze---pojistka---tlumivka kontakt D a nevim z keryho vyvodu na spodek
---nulak--------------------------------------bocni vyvod objimky
no tak na te tlumivce maš to zapojení nakreslyný ne?ja se v tech schematech ale moc nevyznam no...
tam je zakreslenej aj starter ale ta zarovka by ho potrebovat nemela :\ us sem to zapojoval ale nesviti ale necekal sem nak dlouho dycky tak 5 vterin
...todle zapojeni budu skouset v sobotu..
tam je zakreslenej aj starter ale ta zarovka by ho potrebovat nemela :\ us sem to zapojoval ale nesviti ale necekal sem nak dlouho dycky tak 5 vterin
...todle zapojeni budu skouset v sobotu.. http://img294.imageshack.us/my.php?...pb043418bm7.jpg
Cau lidi potrebuji nutne pomoct
Koupil jsem si tenhle complet : http://shop.growshop.cz/katalog/det...2d7f9881941087c
Ale jelikoz k tomu nedavaji draty tak jsem dokoupil draty, a zapojil prodle nakresu, jen me matlo ze na CT je zapojena zem ale ze stavebnice 400W jdou jen 2 vyvody ale to je pohoda, sem to spojil primo se zemi na stavebnici.
Ale ted se stal pruser nebo problem jeste nevim :-).
Dam to do zasuvky a jak je zarivka tak v zarivce u objimky se mezi 2 draty ma jiskrit a to dela, jenze se mi nerozsviti zarovka jen to jiskri, pomoc uz jsem uplne marnej a potreboval bych to vyresit dokud mam cas to vratit.