Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže po čase zase nějaký posun- sklizen no name zbytek si bude muset min 14 dnů počkat a orange bud přemístěn z balkonu na zahradu k ostatním kamarádům
isis
california orange bud
ak 48
ak 48
safari mix
safari mix
no name
no name
a tak se připojuji do "klubu"nepřátel plísně!jsem byl dnes u tchýně omrknout krasavy ve skleníku a z důvodu utajení je horní ventilace uzavřena,tím pádem zvýšená vlhkost a vše s tím spojené
mango
mango
safari mix
ak 48
ak 48
mango-plíseň
jinak jsem zachytil počátek plísně na ak 48-safari mix zatím odolává ale to je dané opožděním v květu bo je zatím docela řídký(vzdušný)
jo vidím to tak min na 14dnů(safari mix),zbytku musí stačit týden
takže drobnou útěchou mi zůstává fakt,že při mé spotřebě půjde většina materiálu od tchýně do másla nebo masti-což byl plán pro letošní rok kterého se hodlám držet(plíseň neplíseň)
na spotřebu svou a mých skutečných kámošů jsem určil kytky od rodičů(ty ale posléze)
mango
ak 48
safari mix
-:-
celek